Görüş Bildir
Haberler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Eşi Ece Erken İlk Kez Konuştu: 'Keşke Ben Ölseydim'

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Eşi Ece Erken İlk Kez Konuştu: 'Keşke Ben Ölseydim'

Batuhan
28.01.2022 - 12:58

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesine getirildi. Taziyelerin kabul edildiği sosyal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile gelen Erken, 'Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim' diyerek gözyaşı döktü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Bakırköy'de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon'a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi'ne getirildi.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, Gavra Camii morguna konuldu.

"Acımız büyük"

"Acımız büyük"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu'nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti.

Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, 'Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok' diye konuştu.

"Çok erken gitti"

Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, 'Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim' diyerek gözyaşı döktü.

Ayrıca bakınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Soner Altınok

Bu kadının hiçbirşeyi samimi gelmiyor bana

Halil Değerli

Her ölüm acıdır... ... Bazıları acı rolü yapar.... .... 😠🤪😡

sevoak

abi nolur artık bu yorum formatını terket. üç emoji bir sürü nokta

Adem Emre

Genel anlamda "Keşke ben ölseydim" cümlesini hiç samimi bulmuyorum