Görüş Bildir
Haberler
Saçların Kaç Yaşında Beyazlayacak?

etiket Saçların Kaç Yaşında Beyazlayacak?

Aburoski
19.10.2018 - 12:23 Son Güncelleme: 20.10.2018 - 17:59

Neden saçların beyazlamış arkadaş? diyeceğimiz günler de gelecek mi? Yaşından dolayı mı yoksa kaderinden mi beyazlayacak o saçların? Öğrenmek için seni testimizle başbaşa bırakalım!

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da...

3. Yaşlandığında çekiciliğinden hiçbir şey kaybetmeyeceğini düşünüyor musun?

4. Karşı tarafı etkilemek için kullandığın en güçlü silahın hangisi?

5. Torunların bayramlarda seni aramadığında onlara trip atacak mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaç yaşında olursan ol sevdiğin alışkanlıklardan vazgeçmeyeceksin öyle mi?

7. Son olarak, 100 lira karşılığında en sevdiğin arkadaşın hakkında bir kereye mahsus kötü konuşur musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Saçların 35 yaşında beyazlayacak!

Verdiğin cevaplara göre senin saçın 35 yaşında beyazlayacak! Senin saçların yaşından dolayı değil tamamen kaderinden dolayı, çektiklerinden dolayı beyazlayacak. Neden bu kadar erken beyazladığını biz çözemedik. Senin bildiğin bir şeyler kesin vardır. Biz yine de tahmin edelim. Büyük ihtimalle senin yaşadıklarından kaynaklı saçların erken yaşta beyazlayacak. O kadar ne çektin ya da çekeceksin acaba gerçekten merak ettik. 

Saçların beyazladığında da eski halinden hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Sen değişmeyeceksin sonuçta. Kendini öyle de sevebilirsin. Hem beyaz saç artık moda. İnsanlar saçlarını para verip beyazlatıyor. Bizce şanslısın!

Saçların 45 yaşında beyazlayacak!

Verdiğin cevaplara göre senin saçın 45 yaşında beyazlayacak! Biraz erken oluyor saçlarının beyazlaması. Yavaş yavaş zaten küçük beyazlar fark edeceksin. Sonra birden saçların bembeyaz olacak. Sanırım genlerinden kaynaklı saçlarında beyazlamalar olacak. Olsun sen beyaz saçlı da iyisin, hoşsun. 

Saçların beyazladığında gerçekten yaşlandığını hissedeceksin fakat aslında 45 yaş çok da yaşlandığını gösteren bir yaş değil. Biraz saçların beyazladığı için üzüleceksin ama üzülme! Dediğimiz gibi sana beyaz saç da yakışır.

Saçların 50 yaşında beyazlayacak!

Verdiğin cevaplara göre senin saçın 50 yaşında beyazlayacak! 50 yaşında kar beyazı saçın olacak. Bu tamamen yaşlandığın için olacak. Öyle dertten, kederden değil. Yaşlanacaksın be. Hiç ummadığın anda diyeceksin ki 'Vay be daha dün gibiydi her şey.' diyeceksin. Geçmişine şöyleeee bir bakacaksın. Özleyeceksin geride kalan günleri. 

Şu an yaşadıklarının tadını çıkar. İleride 'Keşke bunu da yapsaydım!' demek için aklındaki her şeyi yap. 50'li yaşlarında yaşadığın pişmanlık gerçekten üzücü olabilir. Aklında en ufak hiçbir şey kalmasın. Torunlarına anlatacağın eğlenceli bir hayatın olsun.

Saçların 60 yaşında beyazlayacak!

Verdiğin cevaplara göre senin saçın 60 yaşında beyazlayacak. Genlerinden kaynaklı mı bilmiyoruz ama saçların beyazlara iyi dayanacak. Normalde 60 yaşına gelmeden insanların ufak da olsa beyazlamaları olur ama sen resmen direneceksin ve sonunda 60 yaşına geldiğinde beyazlayacak. 

Zaten 60 yaşına kadar kendi saçınla yaşamışsın. 60 yaşından sonra da beyazlamasını sorun etmeyeceksin. Beyaz saçlı halini de çok seveceksin. Sana beyaz saçlarınla mutluluklar.

Saçların 70 yaşında beyazlayacak!

Verdiğin cevaplara göre senin saçın 70 yaşında beyazlayacak! Saçlarının 70 yaşına kadar beyazlamaması gerçekten bir mucize! Yaşıtların seni çok kıskanacak. Herkes bembeyaz gezerken, sen 70 yaşına kadar eski saçlarınla gezeceksin. Bir de tabii ki genç göstereceksin. İnsanlar senin görüntüne hayran olacak. Saçlarının beyazlaması da sana ayrı bir hava katacak. 

Saçlarını da çok seveceksin. Artık yaşının geldiğini bildiğin için çok sorun etmeyeceksin. Biraz daha böyle kullan ne olacak değil mi? Sen beyazlarınla da çok hoş biri olacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
145
109
57
42
39
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Çolak

yav ben bu testi çözemem ki karşı tarafı etkilediğin en güçlü silahı soruyor bende öyle bir silah yok

SILA TRKMEN

50 yaşında ..Geç mi erken mi bilemedim??