Görüş Bildir
Haberler
Sabah Alarm Çaldıktan Sonra Sessizce Tavanı İzlerken Aklınıza Üşüşecek 16 Garip Düşünce

Sabah Alarm Çaldıktan Sonra Sessizce Tavanı İzlerken Aklınıza Üşüşecek 16 Garip Düşünce

Günlük hayatın keşmekeşinden uzaklaşmak istiyorsunuz diye beyninizdeki her çarkı bir bir döndürmeyeceğimizi sandıysanız, çok yanıldınız! Hadi bakalım, hazırsanız beyin fırtınasına başlayalım...

1. Vücudumuza aniden giriveren o bıçak gibi sancılar acaba gerçekten ‘rastgele bir sancı’ mı? Belki de o an paralel evrendeki bedenimiz can çekişiyor, kim bilir…

2. Şu an dünyanın herhangi bir yerinde sizin hayallerinizdeki işte çalışan ve o işten delicesine nefret eden birileri var. Hatta o kişinin hayali de şu an sizin yerinizde olmak olabilir.

3. Nasıl oluyor da tüm insanlar seks sayesinde dünyaya gelmiş olmalarına rağmen iş bu konu hakkında konuşmaya gelince deli gibi çekiniyorlar?

Hepimizin gayet iyi bildiği ama varlığını hiçbir şekilde kabul etmek istemediği tek konu cinsellik olsa gerek...

4. Müzik dinlerken listendeki bazı şarkıları atlamak, çok sevdiğini düşündüğün ama içten içe çok sevmediğini fark ettiğin arkadaşlara sahip olmaya benziyor.

5. Kaktüs size de öfke problemi olan bir salatalık gibi gelmiyor mu?

6. Ergenlik çağına yeni girdiğiniz zaman 20’li yaşlardaki insanlarla vakit geçirmenin ve onların bulunduğu ortamlara girmenin aşırı havalı bir hareket olduğunu düşünüyorsunuz.

Ama onların yaşına geldiğinizde sizlerle takıldıkları için aslında garip insanlar olduklarını fark ediyorsunuz.

7. Bir insan, yalnızlığı en çok hasta olduğunda kalkıp kendisine bir bardak su verecek birisi bile olmadığı zaman hissediyor. (Gözyaşı pıt olanlar favlasın!)

8. Hayatı anlamaya başladığımızı düşündüğümüz her an hayata dair sorduğumuz sorular da artıyor. Yeni cevaplar sürekli yeni soruları getiriyor, adeta sonsuz bir döngü gibi...

9. İnsanların tıpkı hayvanlar gibi kuyrukları olsaydı ve hoşlandıkları şeylere karşı kuyruklarını sallayarak tepki verebilselerdi, platonik aşk diye bir şey kalmazdı herhalde.

10. Beyin, aynı anda hem kendine isim verebilir hem kendi kendine isim verdiğini fark edebilir hem de bunu fark ettiğinde şaşırabilir. Sizce de inanılmaz değil mi?

11. Düşmanınızı yenebilmek için onu gerçekten anlamanız gerekir ama bir insanı gerçekten anladığınızı hissettiğiniz zaman ona aşık olmanız da kaçınılmaz...

Boşuna dememişler 'En büyük aşklar, nefretle başlar.' diye...

12. Belki de Mayaların kehaneti gerçekleşti; 2012 yılında gerçekten kıyamet koptu ve biz şu an cehennemi yaşıyoruz. Kötülüklerin kol gezdiği bir yere dönüşen dünya size de cehennemi andırmıyor mu?

13. Çocukken anne babalarımız, bir yerimizi yaraladığımızda "Öpeyim de geçsin." derlerdi. Bu muhtemelen plasebo etkisinin ne olduğunu ilk deneyimlediğimiz zamanlardı.

14. Breaking Bad'i ilk kez izlediğinizde Walter White sizin için "Malcolm in the Middle"daki çocukların babasıyken ikinci kez izlediğinizde sadece Walter White oluyor.

15. Hayatımızın ilk yarısını sigara içmek, yanlış beslenmek, kötü alışkanlıklar gibi hayatı potansiyel olarak kısaltan şeylerle; ikinci yarısını ise onu biraz daha uzatmak için yollar aramakla harcıyoruz.

16. Sorun aslında insanların eğitimsiz olmaları değil; onlara öğretilenlere inanacak kadar eğitilmiş ama öğretilenleri sorgulamayacak kadar eğitilememiş olmaları...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
9
6
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

#11 ya aynı cinstensek?düşmanımla sevgili olmam,büyük konuşmak gibi olmasın ama..günah olmasa öldürürüm de işte..