Görüş Bildir
Haberler
Rusya: Türkiye Suriye'ye Askeri Müdahaleye Hazırlanıyor

Rusya: Türkiye Suriye'ye Askeri Müdahaleye Hazırlanıyor

Rusya Savunma Bakanlığı Türkiye'nin Suriye'ye askeri müdahaleye hazırlandığına inanmak için dayanakları olduğunu duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Türkiye'nin Suriye'ye askeri müdahaleye hazırlandığına inanmak için ciddi nedenleri olduğunu söyledi.

Sputnik’te yer alan habere göre, Moskova'da düzenlediği basın toplantısında konuşan Konaşenkov 'Elimizde Türkiye'nin Suriye topraklarına yoğun bir askeri müdahale hazırlığında olduğundan şüphelenmemize neden olan ciddi dayanaklar var” dedi.

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü “Türkiye Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye topraklarında aktif eylemler gerçekleştirmek için gizli bir hazırlık içinde olduğunu gösteren işaretler giderek artıyor' ifadelerini kullandı.

"Türkiye ihlal iddialarına ilişkin belge sunmadı"

"Türkiye ihlal iddialarına ilişkin belge sunmadı"

Türkiye'nin 29 Ocak'ta bir Rus uçağının Türk hava sahasını ihlal ettiği yönündeki iddialara da değinen Konaşenkov, Türkiye'den bu iddialara dair hiçbir belge almadıklarını söyledi.

Türkiye'den Rusya'ya cevap: Suçlarını saklamaya çalışıyorlar

Türkiye'den Rusya'ya cevap: Suçlarını saklamaya çalışıyorlar
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Savunma Bakanlığı'nın bu iddiasına Türkiye'den cevap geldi. Reuters haber ajansına konuşan Başbakanlık ofisinden üst düzey bir Türk yetkili Rusya'nın, Türkiye'nin kara operasyonu hazırlığında olduğunu ileri sürerek Suriye'deki suçlarından dolayı üzerindeki dikkati dağıtmaya çalıştığını söyledi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Ruslar kendi Suriye'de işledikleri suçları saklamaya çalışıyorlar. Suriye'yi halihazırda istila eden bir ülke olarak sivillere yönelik saldırılardaki dikkati dağıtmaya çalışıyorlar. Türkiye kendi güvenliğine sağlamak için her türlü önlemi alma hakkına sahiptir'

Sputnik News

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
40
23
12
12
6
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kutur

Devletler savaşlar için harcadıkları o büyük paraları daha yararlı şeylere harcamalılar.Uzay araştırmaları ve porno gibi.

Ahmetcan Oral

ssdfghsdkfghdfggddgdfg Akşam akşam ne güldüm ya. Eline, klavyene sağlık dsfgdfgdfgfdg

shalimalitiko

ta ebesinin nikahından gelmişin oraya konuşlanmışın, sınır komşusu Türkiye mi dert oldu

ynsemrebagiban

Korkmayın la bizim başımızda ki beceriksizler öyle bir şey yapamaz.