Görüş Bildir
Haberler
Rusya Genelkurmay Başkanı Gerasimov Ankara'da

Rusya Genelkurmay Başkanı Gerasimov Ankara'da

ATKN
15.09.2016 - 10:41 Son Güncelleme: 15.09.2016 - 15:36

Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşmek üzere bugün Ankara'ya geldi. Askeri kaynaklar görüşmeyle ilgili olarak 'Türkiye'nin Rusya ile askeri kanattaki anlayış birliği bu ziyaretle daha da pekişmiş ve önümüzdeki dönemde daha da olumlu yöndeki gelişmelere kapı açmıştır' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşmek üzere bugün Ankara'ya geldi.

Genelkurmay Karargahı'na gelişinde Orgeneral Akar tarafından askeri törenle karşılanan Orgeneral Gerasimov, iki ülke milli marşlarının çalınmasının ardından tören kıtasını selamladı.

Törenin ardından Akar ile Gerasimov'un görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.

Gündem Suriye ve askeri iş birliği konuları

Gündem Suriye ve askeri iş birliği konuları
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, görüşmede Suriye'deki son durum ve askeri iş birliği konularının ele alınmasının beklendiğini söylemişti.

'Olumlu ve verimli geçti'

Doğan Haber Ajansı'na konuşan askeri kaynaklar, 'Rusya Genelkurmay Başkanı'nın Genelkurmay Başkanlığı'na 11 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyaret oldukça olumlu ve verimli geçmiştir' ifadelerini kullandı. 

11 yıl sonra gerçekleşen bu ziyaret, Rusya'nın, Türkiye’nin bölgede büyük bir güç oluşuna ve sahip olduğu yeteneklerine verdiği önemin bir işaretidir ve yakın bir gelecekte bunun olumlu yansımalarının olabileceği değerlendirilmektedir. Türkiye'nin Rusya ile askeri kanattaki anlayış birliği bu ziyaretle daha da pekişmiş ve önümüzdeki dönemde daha da olumlu yöndeki gelişmelere kapı açmıştır' dedi. 

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
15
12
7
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Orta asyayi kontrol eden dunyayi kontrol eder! Turkiye malesef bu dandik hukumet yuzunden bir parlayan yildiz olamiyor

Mustafa Sarıbaş

Kendi fikrim ülke olarak ne batı nede doğu ya kayalım. Bu iki süper kutubun arasında bir dengeleyici unsur olan ülke olalım, İktidarıyla,muhalefetiyle,sivil ... Devamını Gör

M

11 yıl aradan sonra Rusya Gen. Kur. Başkanı geldi. Türk-Rus ilişkileri askeri ve diplomatik boyutta önem kazanıyor. Abd, İngiltere ve Avrupaya karşı, Türkiye... Devamını Gör

Tolga Eser

israil wat the fuck?:):):) yanlış yazdın herhalde