Görüş Bildir
Haberler
Rus Havayolu Şirketinden Kötü Haber! İptal Ettiler

Rus Havayolu Şirketinden Kötü Haber! İptal Ettiler

R.G.
18.05.2021 - 11:04

Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot, Türkiye yönlü uçak biletlerini satıştan kaldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya merkezli olarak hizmet veren Aeroflot şirketi, Türkiye yönlü tüm uçak biletlerini satıştan kaldırdı.

Rus haber ajansı Tass'ın aktardığı habere göre, şirketin sözcüsü Mikhail Demin yaptığı açıklamada, 'Genel merkezin izin verdiği İstanbul’a haftada iki uçuş dışında, Haziran ayı için satışları durdurduk ve olası iptaller nedeniyle Türkiye’ye tüm uçuşları iptal ettik' dedi.

Başka kararlar verilmesi halinde, şirketin uçuş programını revize etmeye hazır olduğunu dile getiren şirketin sözcüsü, diğer havayolları şirketlerinde olduğu gibi Rus hükümetinin atacağı adımları beklediklerini dile getirdi. Rusya ile Türkiye arasındaki normal ve charter uçuşları, 15 Nisan - 1 Haziran arasında sınırlandırılmıştı.

Türkiye'den heyet Rusya'ya gitmişti

Türkiye'den heyet Rusya'ya gitmişti

Rusya'nın Türkiye'ye olan uçuşları sınırlandırması ile ilgili olarak dün bir heyet Ankara'dan Moskova'ya gitmişti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile geldiği Rusya’nın başkenti Moskova’da muhataplarıyla yaptığı görüşme sonrasında Vnukovo Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kısıtlanan hava trafiğiyle ilgili olarak, 'Raporların değerlendirilmesi sonucunda bize en kısa süre içerisinde döneceklerini söylediler. Raporların değerlendirilmesinin ardından Türkiye’de yerinde gözlemlemeyle ilgili bize hemen bir ziyaret tarihi verecekler. Çok kısa bir sürede netleşecektir' açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın