Görüş Bildir
Haberler
TV
Rol İcabı Bile Olsa Nikah Masasında Terk Edilmesine İçten İçe Üzüldüğümüz 13 Gelin

etiket Rol İcabı Bile Olsa Nikah Masasında Terk Edilmesine İçten İçe Üzüldüğümüz 13 Gelin

cokiyiya
07.10.2016 - 11:44

Son zamanlarda dizilerde sıkça, düğün günü gelini oracıkta gözü yaşlı terk eden damatları görmekteyiz. Severek izlediğimiz karakterlerin başına böyle üzücü olaylar gelince biz de ekranlarımız başında için için üzülüyoruz. Ne yapalım, elimizde değil!

Karşınızda, rol gereği bile olsa düğün günü terk edilen talihsiz gelinler... 👰👰👰

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kiralık Aşk - Defne

1. Kiralık Aşk - Defne

Reyting rekortmeni dizi, geçtiğimiz sezon finalinde Ömer'in Defne'yi nikah masasında terk etmesiyle hepimizi şok etmişti. Ömer'i bu yola iten şey ise Defne'nin düğün günü yaptığı büyük itiraftı.

2. Kara Para Aşk - Elif

2. Kara Para Aşk - Elif

Heyecan dozu yüksek dizi Kara Para Aşk'ta düğün günü terk edilen gelin Elif karakteri oldu. Biz ekran başında, Elif ile Ömer'in mutlu sonlarını heyecanla beklerken nikah son anda iptal olmuştu. O talihsiz bölümde, en az Elif kadar biz izleyiciler de Ömer'in neden böyle bir şey yaptığını düşünüp durmuştuk.

3. Tatlı İntikam - Pelin

3. Tatlı İntikam - Pelin

Tatlı İntikam da tıpkı Kiralık Aşk gibi, bir yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayıp, çok tutulunca sezonda devam etmesine karar verilen bir dizi. Daha dizinin başında Pelin, Tolga tarafından nikah masasında terk edilmişti. Aşktan yana şansı gülmeyen Pelin, sonrasında ise büyük aşkı Sinan tarafından nikah masasında terk edilerek, bu talihsiz durumu iki kez yaşamış bir gelin olarak akıllara kazındı.

4. Doktorlar - Ela

4. Doktorlar - Ela

Yazın geldiğini eski bölümlerinin yayınlanmaya başlamasından anladığımız dizi, Levent'in Eda'yı düğün günü terk ettiği sahneyle hepimizi üzmüştü. Levent'in düğün günü bunu yapma sebebi ise Ela'ın yalan söylediğini öğrenmesiydi. Çocuk sahibi olmak isteyen sevgilisinden kısır olduğunu saklayan Ela, bu beyaz yalanının bedelini maalesef ki düğün günü terk edilerek ödemişti.

5. Hayat Şarkısı - Hülya

5. Hayat Şarkısı - Hülya

Sevilen dizinin cadaloz Hülya'sı, Kerim'i daha ilk gördüğü andan beri yani çocukluğundan beri sevmekteydi. Kerim ile evlenmeyi kafaya koyan Hülya, ne yapıp edip bu hayaline kavuşmuştu. Fakat Kerim onu sevmiyordu ve bu nedenle düğünden sonra Almanya'ya kaçmıştı. Böylece nikah masasında olmasa da gerdek gecesinde terk edilen gelin için intikam çanları çalmaya başlamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Behzat Ç. - Meliha

6. Behzat Ç. - Meliha

Gelinin nikah masasında terk edildiği benzer bir sahne de efsane dizi Behzat Ç.'de gerçekleşmişti. Düğün gününde bir garip hallerde olan Harun, Eda ile Selim'in ayrıldığını anlayınca Meliha'yı oracıkta gözü yaşlı bırakarak düğünü terk etmişti.

7. Kaçak Gelinler - Şebnem

7. Kaçak Gelinler - Şebnem

Nikah masasında terk edilen gelinler, romantik komedi türündeki bu dizide ise birden fazla! Dizinin ilk bölümünde, Arda ile evlenmek için hamile olduğunu söyleyen Şebnem, bu yalanının ortaya çıkması sonucu düğün gününde terk edilmişti.

8. Kaçak Gelinler - Seniha

8. Kaçak Gelinler - Seniha

Şebnem'in teyzesi olan ve küçüklüğünden beri ona bakan teyzesi Seniha da yeğeniyle aynı kaderi paylaşıyordu. O da büyük aşkı Müfit tarafından nikah masasında terk edilmişti.

9. Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu - Zehra

9. Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu - Zehra

Evlilik hazırlıkları yapan Zehra ve Alper'in aşk hikayesini konu alan yerli komedi filminde de gelin düğün günü terk ediliyor. Babasının tüm itirazlarına rağmen Alper ile nikah masasına oturan Zehra, Alper'in evliliğe hazır olmadığını anlaması ile nikah masasında bırakılıyor. Filmin devamında ise Alper'in pişman olup geri dönmeye çalıştığını izliyoruz.

10. Bu Tarz Benim - Özlem

10. Bu Tarz Benim - Özlem

Hayranları bilir bu talihsiz olay, yayınlandığı her gün izlenme rekorları kıran yarışmada da ekranlara gelmişti. Çatlak yarışmacı Özlem Özden kurmaca da olsa düğün günü terk edilen gelin olarak akıllarımıza kazınmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Darısı Başıma - Fran

11. Darısı Başıma - Fran

Jennifer Lopez'in başrol oynadığı filmde, Mary karakterinde izlediğimiz oyuncu bir düğün organizatörü olarak karşımıza çıkıyor. Aşık olduğu adamın düğününü planlamak için görevlendirilen Mary, Steve ve Fran'in düğün gününde oradan kaçıyor. Ee bunu öğrenen damat da durur mu, fırsat bu fırsat diyerek Fran'i oracıkta terk ediyor ve Mary'nin peşinden gidiyor.

12. Sex and the City - Carrie

12. Sex and the City - Carrie

Bildiğiniz üzere, bir dönem fırtınalar estiren dizinin finalinden sonra devam hikayesi olarak iki film çekilmişti. Dizi boyunca aşklarına şahit olduğumuz Carrie ve Mr. Big, filmde düğün hazırlığı yaparken karşımıza çıkmıştı. Mr. Big, düğün günü Carrie'yi terk ederek hepimizi şok etmişti. Carrie ise özenle planladığı balayına kız arkadaşlarıyla giderek biraz olsun kafa dağıtmıştı.

13. Ah Nerede - Huriye

Yeşilçam'ın efsaneleri arasına giren filmde, çapkın Ferit'in Huriye ile basılması sonucu zorla nikah masasına oturtulduğu o sahneyi hepimiz hatırlarız. Ferit, aşkı Zehra için bizim talihsiz Huriye'yi nikah masasında terk edip kaçmıştı. Ama Huriye de aşkının peşini bırakacak kadın değildi hani! 😂

Ne keyifli bir filmdi, ne güzel oyunculardı... Şimdi nur içinde yatsınlar.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
286
166
42
34
28
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neslihan Sabuncular

Hiç unutulur mu Aşk-ı Memnu'nun finali? "Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım?!"

Neslihan İŞMAR

13. Ah Nerede - Huriye efsanedir.Şu sahne yüzünden film bizim evde "Ah Nerede" yerine "Uçtu Kuşum" olarak bilinir. :D (Huriş Ferit'i kovalar fakat yetişemeye... Devamını Gör

grape_fruit

Doktorlar Ela efsaneydi :))))))