Görüş Bildir
Haberler
Rockstar Games'e Bir Açık Mektup Daha: Eğer Bir Gün Çıkış Yaparsa GTA 6'nın Geçebileceği 13 Şehir

Rockstar Games'e Bir Açık Mektup Daha: Eğer Bir Gün Çıkış Yaparsa GTA 6'nın Geçebileceği 13 Şehir

Grand Theft Auto serisinin yeni halkası ne zaman çıkış yapacak bilemiyoruz. Diğer yandan Rockstar Games'in GTA 5 ve GTA Online sayesinde para bastığını göz önünde bulundurduğumuzda yeni GTA oyunun yakın zamanda çıkmayacağını da söyleyebiliriz. Elbette bu durum oyun hakkında hayal kurmamızı engelleyemez.

 İşte GTA 6'nın geçebileceği 13 şehir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Edinburgh

1. Edinburgh

GTA 6'nın geçeceği muhtemelen şehirlerden biri İskoçya'nın başkenti olabilir. İskoç aksanın kulakları doldurduğu bu güzide şehirde kaos çıkarmak kulağa pek keyifli geliyor.

2. Carcer City

2. Carcer City

Bir diğer Rockstar Games oyunu olan Manhunt ise Carcer City'de geçiyordu. İnsanın hayat enerjisini adeta sömüren bu korkunç şehir GTA 6'da da karşımıza çıkabilir.

3. Tokyo

3. Tokyo

Geçtiğimiz yıllarda yeni GTA oyununun Tokyo'da geçeceğine dair iddialar ortaya atılmış fakat resmi taraflardan bir yanıt gelmemişti. Bize kalırsa yeni GTA halkasını Japonya'nın başkentinde deneyim etmek pek eğlenceli olacaktır.

4. Londra

4. Londra

İngiltere'nin başkenti ise GTA 6'nın geçme ihtimali en yüksek olan şehirlerden biri. Her türlü holiganlığa ve GTA serisinde alışık olduğumuz türlü maceralara uygun olan kenti, serinin heyecanla beklenen yeni üyesinde görebiliriz.

5. Moskova

5. Moskova

GTA'nın ruhunu oldukça başarılı bir şekilde yansıtabileceğini düşündüğümüz Moskova da kulağa mantıklı geliyor. Eğer Rockstar Games seriyi ABD'nin dışına götürmeyi planlıyorsa Londra'dan sonra Moskova'da iyi bir seçim olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rio de Janeiro

6. Rio de Janeiro

Dünyanın en renkli şehirlerinden biri olan Rio de Janeiro da yıllardır beklediğimiz yeni GTA oyunu için harika bir mekan olacaktır.

7. Sidney

7. Sidney

Dünyanın öbür ucuna gidip Sidney sokaklarında birbirinden tehlikeli maceralara atılmak ve şehri alt üst etmek de kulağa pek hoş geliyor. Ünlü opera binasının üzerinde polis helikopterlerine ateş etmek gerçekten eğlenceli olurdu.

8. Kolombiya

8. Kolombiya

Dünyanın en tehlikeli şehirlerinden biri olan Kolombiya ise insan kaçakçılığı, madde kullanımı ve çeteleşme gibi yönleriyle öne çıkıyor. Tüm bunlar GTA için adeta ideal bir sahne hazırlıyor.

9. Saint Denis

9. Saint Denis

Listemizdeki en ilginç tahmin ise Saint Denis oldu. Red Dead Redemption 2'de ziyaret ettiğimiz bu şehri yeni GTA oyununda çok daha gelişmiş bir halde görebiliriz. Hayranlar bu konuda birçok teori üretti.

10. Liberty City

10. Liberty City

GTA 3 ve GTA 4'te karşımıza çıkan Liberty City GTA 6'da bir kez daha karşımıza çıkar mı dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Las Venturas

11. Las Venturas

GTA: San Andreas'ta pek çok kez yolumuzun düştüğü Las Venturas ise altı numaralı oyunun durağı olabilir.

12. Chicago

12. Chicago

ABD'nin en enteresan şehirlerinden biri olan Chicago da tahminler arasında yer alıyor.

13. Vice City

13. Vice City

Tahminimizce GTA 6'nın geçme ihtimali en yüksek olan şehir Vice City'dir. Yıllar önce gördüğümüz bu ışıklarla ıslanan kenti tekrar görmek için sabırsızlanıyoruz. Eğer Rockstar Games yeni GTA için kolları sıvarsa durağımız umuyoruz çok daha büyük bir Vice City olur.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sirius

Rio çok iyi olur

okisi

istanbulda olsun olum

Muhammet Ali Boom

Rio şehri güzel olurdu ama vice city de olur