Görüş Bildir
Haberler
Sim'leri İçin Heyecan İsteyenlere: The Sims 4'te WooHoo Yapabileceğiniz En Garip 13 Yer

Sim'leri İçin Heyecan İsteyenlere: The Sims 4'te WooHoo Yapabileceğiniz En Garip 13 Yer

Rakipsiz hayat simülatörü The Sims serisinin son oyunu The Sims 4 pek çok konuda olduğu gibi biraz yakınlaşmak için de epey geniş seçenekler sunuyor. Gelin The Sims 4'te keşfettiğinizde karakterlerinizin size duacı olacakları 13 WooHoo lokasyonuna bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Sims serisinin geçmişten beri gelen karikatürize yapısı oyunun her alanında kendini gösteriyor.

En trajik felaketlerden tutun da en romantik anlara kadar pek çok şey bu karikatürize hava içerisinde işliyor. Bunlardan biri de Sim'lerimizin yakınlaşmalarını sağlayabildiğimiz WooHoo seçeneği. Sim'lerimiz seri boyunca pek çok yerde WooHoo yapabilme özgürlüğüne kavuştular. En dikkat çekici seçeneklerden bazıları da The Sims 4'te yer alıyor.

1. Gözlem Evi

1. Gözlem Evi

Bahçenize kurabileceğiniz bu gözlem evi ile Sim'leriniz yalnızca uzayı değil birbirlerini de epey yakından tanıyabilirler. 'Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında' dedikleri şey zannediyoruz ki bu olmalı.

2. Uzay Gemisi

2. Uzay Gemisi

'Yıldızların altı bana yetti, daha yakını yok mu' derseniz o da var! Yine arka bahçenize kurup ellerinizle inşa edebileceğiniz bu sevimli uzay gemisi sayesinde uzaya gidip oradan sevdiceğiniz ile oturup yıldızlardan bakabilirsiniz dünyadaki neslinize.

3. Kıyafet Dolabı

3. Kıyafet Dolabı

The Sims 4'ün Get Together ek paketi sıradan bir kıyafet dolabını da bir aşk yuvasına çevirmenize izin veriyor. Gönüller bir olduktan sonra gerisi hiç öneli değil tabii...

4. Ahır

4. Ahır

Atalarımız pek çok konuda oldukları gibi bir kez daha haklılar, gerçekten de iki gönül bir olunca samanlık seyran olabiliyor! The Sims 4'ün Cottage Living ek paketi ile Sim'lerimiz ahırda da romantik dakikalar geçirebiliyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Çöplük

5. Çöplük

The Sims 4'ün Eco Lifestyle ek paketine sahipseniz romantizm filizlerinin bir çöpte bile sürgün verebileceğini bilmelisiniz!

6. Çalılar

Get Together, Jungle Adventure ve Snowy Escape ek paketlerinin beraberinde getirdiklerinden yalnızca biri olan bu seçenek sayesinde kimi çalılar Sim'leriniz için beklenmeyen bir romantik noktaya dönüşebilirler!

7. Yaprak Yığını

7. Yaprak Yığını

Seasons ek paketi ile birlikte sonbaharın rengarenk yaprakları da Sim'lerimizin yaşadıkları sokakları kaplıyorlar. Yaprak yığınları ise WooHoo için şeytanın değil ama Sim'lerimizin aklına gelen seçeneklerden! Aşk ateşi arttıkça kuru yapraklar da alev alabilir biz şimdiden uyaralım...

8. Şelale

8. Şelale

Island Living ek paketine sahipseniz şelalede biraz aşk yaşama şansı da kazanacaklarınız arasında. Üstelik bu kez aşk ateşinden yanma şansınız hiç yok!

9. Tabut

9. Tabut

Kabul ediyoruz biraz ürkütücü ama burada vampirlerden söz ediyoruz yahu! Vampir Sim'lere sahipseniz bir tabutu yalnızca uyumak için kullanmak zorunda değilsiniz. 😏

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sauna

10. Sauna

Spa Day ek paketi ile oyuna eklenen saunalar da Sim'lerinizin biraz yalnız kalıp ortamın ısısını yükseltebileceği yerlerden. Tabii ortamın hali hazırda epey sıcak olduğunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

11. Deniz Feneri

11. Deniz Feneri

Şu manzaraya baktığınızda romantik hisleriniz kabarıyorsa Sim'leriniz için doğru seçenek deniz feneri olabilir. Cats and Dogs ek paketine sahipseniz aşkınızın ışığı ile tüm Brindleton Bay'i aydınlatabilirsiniz.

12. Devasa Para Kasası

12. Devasa Para Kasası

Get Famous ek paketine sahipseniz ve Sim'iniz simoleon'a simoleon demiyorsa tüm servetinizi aşkınızın altına sermek gibi bir seçeneğiniz her zaman var.

13. Yarasaya Dönüşerek?!

13. Yarasaya Dönüşerek?!

Vampires ek paketi ile gelen en garip özelliğin kan emen gece yaratıklarına dönüşmek olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ancak bu fikriniz muhtemelen sevdiceğiniz ile yarasaya dönüşüp dilediğiniz yerde özgürce aşk yaşayabileceğinizi keşfedene kadar sürecektir...

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?