Görüş Bildir
Haberler
Robin van Persie, Hollanda Milli Takım Kadrosuna Alınmadı

Robin van Persie, Hollanda Milli Takım Kadrosuna Alınmadı

Batuhan
02.11.2015 - 16:46

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, Van Persie'yi kadroya almadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euro 2016'ya katılamayan Hollanda'da hareketli günler yaşanıyor. Almanya ve Galler ile hazırlık maçında karşılaşacak olan Portakallar'da Fenerbahçeli Robin van Persie kadroya dahil edilmedi.

Danny Blind: "Van Persie, Sneijder'i örnek almalı"

Danny Blind: "Van Persie, Sneijder'i örnek almalı"

Konuyla ilgili açıklama yapan teknik direktör Danny Blind, van Persei'nin formsuz olduğu gerekçesiyle davet edilmediğini belirtti. Blind, buna karşın 32 yaşındaki golcüye ileride bir şans daha vermek istediğini sözlerine ekledi.

Blind, Van Persie'nin Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'ı kendisine örnek alması gerektiğini de anlatırken, 'Umarım Sneijder onun için iyi bir örnek olur. Onu örnek almalı. Türkiye'ye transferinden önce o da bir süredir Milli Takım'a çağrılmıyordu çünkü hazır değildi. Ama iyi çalışmaya başladığında Dünya Kupası için hazır hale geldi. Umarım Van Persie de Sneijder'in yaptığı geri dönüşü yapabilir.' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hollanda'nın, Almanya ve Galler maçları için aday kadrosu şu şekilde;

Vurnon Anita (Newcastle), Daley Blind, (Manchster United), Jeffrey Bruma (PSV), Jordy Claise (Southmapton), Jasper Cillessen (Ajax), Virgil van Dijk (Southmapton), Bas Dost (Wolfsburg), Eljero Elia (Feyenoord), Anwar El Ghazi ( Ajax), Klaas Jan Huntelaar (Schalke), Darly Janmaat (Newcastle), Luuk de Jong (PSV), Davy Klaassen (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Quincy Promes (Spartak Moskova), Karim Rekik (Marsilya), Jario Riedewald (Ajax), Arjen Robben (Bayern Münih), Wesley Sneijder (Galatasaray), Maarten Sketelenburg (Southmapton), Kenny Tete (Ajax), Marko Vejinovic (Feyenoord), Joel Weltman (Ajax), Kenneth Vermeer (Feyenord), Georginio Wijnaldum (Newcastle), Jeroen Zoet (PSV)

Lig TV & Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
18
6
5
2
1
0