Görüş Bildir
Haberler
Tanman: "Robin van Persie Konusunda Bir Tasarrufumuz Yok"

Tanman: "Robin van Persie Konusunda Bir Tasarrufumuz Yok"

Fatih
14.06.2015 - 20:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'dan Van Persie Açıklaması

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie ile anlaşma sağlandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Cüneyt Tanman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manchester United'ın Hollandalı yıldız oyuncusuyla el sıkıştıkları yönünde basına yansıyan haberleri yalanlayarak, 'Van Persie konusunda bir tasarrufumuz yok. Böyle bir şey yok. bu oyuncuyla ilgilenmiyoruz. Kimin ortaya attığını da bilmiyorum. Bu konudan dolayı telefonlarım susmadı' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, sezonu İspanya'nın Malaga takımında kiralık olarak geçiren Nordin Amrabat'a Trabzonspor'un ilgisi olduğunu da doğrulayan Tanman, İspanyol ekibinin 3,5 milyon avroluk bir teklifinin bulunduğunu, bordo-mavili takımla görüşmelerde ise şu an için bir sonuca varılmadığını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...

Robin van Persie Galatasaray'a 'Evet' Dedi İddiası

Galatasaray , Manchester United 'ın yıldız golcüsü Robin van Persie 'nin işini bitirmek üzere.

Hürriyet'in haberine göre Hollanda basını transferin bitmek üzere olduğunu iddia ediyor. Wesley Sneijder'in de Hollanda Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan Robin van Persie'yi sarı kırmızılı kulübe getirmek için büyük çaba harcıyor. Hem golcü futbolcuyla hem de kulüp yöneticileriyle görüşmeler yapan Sneijder, transferin gerçekleşmesi yolunda önemli bir aşama kaydetti.

Bu transfer için sarı kırmızılı ekibin Van Persie'ye 3 yıl için 13 milyon avro önerdiği öğrenilirken, yıldız oyuncunun da bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

32 yaşında ve 1.86 metre boyundaki Robin van Persie, 14 yıllık profesyonel kariyerinde Feyenoord, Arsenal ve Manchester United formaları giydi. Tecrübeli futbolcu bu sezon 31 maçta 12 gol, 3 asistle oynadı.

Hürriyet

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0