Görüş Bildir
Haberler
Rahat Ol Ama 'Cool' Görün

Rahat Ol Ama 'Cool' Görün

Sedanur Ceylan
21.02.2014 - 20:35 Son Güncelleme: 02.05.2022 - 10:00

Birkaç Öneri İle Hem Şık Hem Rahat!

Bütün kadınların hayali evden çıkarken birkaç dakikada hazırlanıp da mükemmel gözükmek değil midir? İşte birkaç basit taktikle hem bulunduğunuz ortamlarda rahat olabileceğiniz hem de dışarıdakiler tarafından tarz ve 'cool' gözükeceğiniz kıyafet önerileri.

kaynak: www.instyle.com.tr

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarma & Püskül

Sarma & Püskül

Rüzgarla ve yürürken uçuşan kıyafetler, size de bir özgürlük hissi verir. Gerçek bir stil ikonu olan Kate de diz altına kadar inen turuncu renkteki şalı ile bu etkiyi yakalamış. Dar kesim pantolonun ve topuklu botların görünümü nasıl zarif hale getirdiğine de dikkat edin.

KIRMIZI GÖZLÜKLER

KIRMIZI GÖZLÜKLER

Büyük ve kiraz rengindeler ve onlara baktığınız anda içinizden gülümsemek geliyor. Rujunuzu nötr tonlarda tutunki dikkat onların üstünde olsun ya da etkiyi ikiye bölmek için kırmızı bir ruj deneyin.

DERİ KOLLAR

DERİ KOLLAR

Bu yumuşak ve kaygan materyal yün ya da kürklü bir paltonun kollarını sardığında, sonbaharın hit trendlerinden olan kat kat giyinmeye de hoş bir gönderme yapıyor aslında. Kapitone bir çanta ya da birkaç kere dolanan kalın bir atkı ile onu gerçekten çok şık bir hale de getirebilirsiniz.

JEAN ELBİSE

JEAN ELBİSE

İşte karşınızda daha rafine bir jean trendi: Bu tek parça denim elbiseler hem jean’in konforunu veriyor hem de botlarla ve seksi ayakkabılarla kombine edilme seçeneğini.

CLASSIC NEWBURY BOTLAR

CLASSIC NEWBURY BOTLAR

Bu bilekte biten kısa topuklu botlar, 2009’da çıktıklarında gerçekten bir izdiham yaratmıştı. O zamandan beri, bu en çok satan modelin kumaş, deri ve süet olanları yapıldı. Taytlarla, bot kesimli pantolonlarla ya da uzun uçuşan eteklerle giyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DESENLİ BLAZER

DESENLİ BLAZER

Erkekler sadece lacivert blazer ile yaşayamaz, aynı şekilde siz de. Sonbaharın desenli blazer’larında bu kadar çekici olan şey kesiminin çok belirgin ve sade olması. İlk bakışta sadece özel davetlerde giyilebilir gibi görünse de üzerinizdeki en gündelik parçalarla anında anlaşacağından emin olabilirsiniz.

RENK BLOKLU ÇANTA

RENK BLOKLU ÇANTA

Birkaç renk tonundan oluşan elbiseler genelde vücut hatlarını vurgulamak için tasarlanır. Ama farklı tonlardan oluşan bir çantanın daha belirgin ama daha az geçerli hedefleri vardır. Bu cesur modeli her türlü kıyafetinizle birlikte kullanmaktan çekinmeyin. Hatta çiçekli, ekoseli ya da çizgililerle de yan yana getirmeyi deneyin!

GÖKKUŞAĞI PANTOLONLAR

GÖKKUŞAĞI PANTOLONLAR

Serin bir sonbahar gününde sokakta yürüyorsanız, size bakanları 1 km öteden kendinize odaklayın. Beklenmedik renkte bir palto ile tüm ortamı bir anda aydınlatıp canlandırın.

KAPLAMALI JEANLER

KAPLAMALI JEANLER

Soldurulmuş, yıkanmış, koyu, eskitilmiş, yama yapılmış, ya da düz eski jean pantolonlardan sonra sıradaki alternatif jean’in üzerinin özel bir teknoloji ile gümüş ya da mumlu bir katman ile kaplanması. Rahatlıktan ödün vermeyen bir gardıroba zengin bir duruş katacağı kesin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
12
9
4
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın