Görüş Bildir
Haberler
Psikolojik Olarak Sen Hangi Cinsel Fanteziye Daha Yatkınsın?

Psikolojik Olarak Sen Hangi Cinsel Fanteziye Daha Yatkınsın?

Fantezi, biz insanların hayal dünyasında yeşeren; olmasını istediğimiz cinsel hayatın ufak bir sanrısı durumundadır. Buna rağmen cinsel fantezilere sahip olanlar, kendi fantezilerinin azınlıkta olduğunu ve kendilerine has olduğunu zannederler. 

Bakalım, psikoloji temelli sorulara verdiğin cevaplara göre senin zihninin derinlerinde hangi fanteziler yer edinmiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zihninizin akış yönünü tespit ederek başlayalım. Bu fotoğraf yandan mı yoksa önden mi?

1. Zihninizin akış yönünü tespit ederek başlayalım. Bu fotoğraf yandan mı yoksa önden mi?

2. Merdiven Sorusu

Yıllardır kimsenin ayak basmadığı eski bir binadasınız ve yerin altına doğru inen bir merdiven keşfettiniz. Bir... iki... üç... 

Derken karanlığın içinden birinin sesini duydunuz!

Bu kişi yavaşça ağlıyor mu, inliyor mu yoksa seninle konuşuyor mu?

3. Seks kelimesinin sende yarattığı çağrışımı sorsak?

4. Şu aforizmayı da kendi görüşüne göre tamamla bakalım!

4. Şu aforizmayı da kendi görüşüne göre tamamla bakalım!
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bu görüntünün zihninde yarattığı çağrışımı sorsak?

5. Bu görüntünün zihninde yarattığı çağrışımı sorsak?

6. Sana hitap eden manzarayı seç bakalım bir de!

6. Sana hitap eden manzarayı seç bakalım bir de!

7. Çevrendeki arkadaşlarına kıyasla cinsel hayatına bir puan vermeni istesek?

8. Tüm bu sorulardan sonra, cinselliğin sana ne ifade ettiğini de soralım!

9. Son soru! Bu akan görsel sana hangi rengi çağrıştırıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin için duygu yoksa, cinsellik de yok!

Sen, duygusal birliktelikteki cinsel ilişkinin tadını almış, ruh ve bedenini sevdiğin insanla dans ettirmekten yoğun haz duyan bir bireysin. Cinselliğin eylemsel olarak, varlığımızı sürdürmemiz için zaruri bir şey olduğunu bilsen de, bu eylem senin için derin anlamlar ifade ediyor. Senin zihninin derinlerinde yatan dürtüler, sevgilini usulca öperek uyandırmak için yanında olmaktır, tenseldir. Saatin kaç olduğunu bilmek ve umursamamaktır. İçinde var olup da seni rahatsız etmeyendir, kabullenmektir; yavaş bir iyi geceler öpücüğüdür, şefkattir. Kısacası duygulardır senin fantezilerin. Duygular olmazsa, cinsellik de olmaz senin için. Ne de olsa duyguların olmadığı bir cinsellik, çiğ bulgur gibidir. Çok açsan yersin. Ama sonra şişer içinde. Midene oturur.

Seks, senin için tabu değil!

Seks, senin zihnine, var olmanın kaçınılmaz bir sonucu olarak yer etmiş. Varlığımızı devam ettirmek amacıyla üremek zorunda olduğumuzu ve bu durumun aslında pek çok biyolojik gereksinimden farksız olduğunu görebilmişsin. Ayrıca senin için hayat, suyunu sıkıp son damlasına kadar tadına varılacak bir macera, kaynağı ise heyecan. İçinde adeta sönmek bilmeyen bir volkan var ve o ateşi harlamak için elinden ne geliyorsa yapıyorsun. Bunun yolu ise içinde bulunduğun her olayı unutulmaz bir tecrübe haline getirmek. Öylesine bitmek tükenmez bir enerjin, var ki çevrendekileri bile bu macerana dahil ediyorsun. Ele avuca sığmayan yapın sayesinde, en sıkıcı ortamları bile bir anda alevlendiriyorsun. Sıradaşı yer ve mekanlarda (ofis, mutfak) seks yapmak, senin en büyük fantezilerden birisi; seviyorsun heyecanı, adrenalini. Zihninin dört bir köşesi, bu hormonların verdiği coşku ile genlerini bir sonraki nesle aktarmak ve bu esnada da dizginleri eline alma fikriyle dolup taşmış!

Zekâ, senin olmazsa olmazın!

Seni cinsel anlamda tahrik eden şeylerin başında zekâ geliyor. Pek çok insanın umursamadığı zeka kavramı, senin olmazsa olmazlarından. Karşındaki insanın zekasını kullanarak seninle alakalı nokta atış çıkarımlar yapmasından, seninle alakalı senin bile farkında olmadığın konularda sana bilgi aktarmasından zevk alıyorsun. Böyle insanlar, bilinçaltında bir hayranlık uyandırdığı için dış görünüşü nasıl olursa olsun senin için dünyanın en seksi insanına dönüşüyor. O zekâyı elde edebilmek, ona ulaşabilmek seni her şeyden fazla tahrik ediyor ve haz veriyor. Kısacası sıradan bir beğenmenin ötesinde vücudunda fırtınalar kopartıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1683
423
325
257
131
94
91
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?