Görüş Bildir
Haberler
Prandelli Cephesinden CAS Açıklaması

Prandelli Cephesinden CAS Açıklaması

Enver K.
04.02.2015 - 12:25 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 12:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray cephesinden yapılan CAS açıklamalarını değerlendiren Prandelli ve yardımcıları, 'Şu an, hemen mahkemeye gidelim gibi bir niyetimiz. Anlaşmak için hala zaman var' değerlendirmesinde bulundular.

Galatasaray ile Cesare Prandelli arasındaki anlaşmazlığa dair İtalya cephesinin hala anlaşmaya dayalı çözümden yana olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesi feshedilen deneyimli ve teknik adamın yardımcıları için son olarak Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat konuşmuş, 'Görüştük ama kesin bir sonuca varamadık. Prandelli her zaman CAS'a gidebilir' demiş, başkanvekili Yasaman da konunun CAS'ta çözüleceğini dile getirmişti.

Ancak Prandelli ve yardımcılarının bu konuda aceleci olmadıkları belirlendi. İtalyan teknik adam ve ekibinin, sarı-kırmızılılardan yapılan bu açıklamaların ardından, 'Şu an için mahkemeye gidelim diye bir düşüncemiz yok. Biz götürsek zaten şimdiye kadar da konuyu mahkemeye götürebilirdik. Şimdilik ödemelerimizi yapmaları bizim için yeterli. Kalıcı bir anlaşma hala sağlanabilir' diyerek hukuki süreci son seçenek olarak değerlendirdikleri öğrenildi.

'Galatasaray zor durumda'

Galatasaray'ın kendileriyle iletişim kurmaktansa basın yoluyla açıklama yapmasına da içerledikleri tespit edilen Prandelli ile yardımcılarının, 'Aslında biz hep anlaşmadan yanaydık. Sözleşmenin iptali sürecinde Florya'ya gittiğimizde orada kendimize muhatap bulamadık. Ayrılık aşamasında iyi bir anlaşma önermediler. Sonrasında da bizi aramadılar. Türk basınına açıklamalar yapmak işi çözmez' diyerek şöyle devam ettikleri belirlendi: 

'Galatasaray finansal olarak iyi durumda değil. Bunu orada çalıştığımız dönemden yakın olarak biliyoruz. Biz de artık konuyu tamamen avukatlarımıza devretmiş bulunuyoruz. Bir anlaşma sağlanmasını diliyoruz, aksi takdirde hukuk altında çözmek en iyisi olacak' şeklinde konuştukları belirlendi.   

Skorer - Onur Dinçer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/prandelli-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın