Görüş Bildir
Haberler
POMEM Sınavı Ne Zaman? 2022 POMEM Giriş Sınavı Ücreti Ne Kadar? 28. POMEM Sınav Ücreti Ne Zaman Yatacak?

POMEM Sınavı Ne Zaman? 2022 POMEM Giriş Sınavı Ücreti Ne Kadar? 28. POMEM Sınav Ücreti Ne Zaman Yatacak?

POMEM sınavlarının ne zaman yapılacağı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından gündeme geldi. Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine yapılacak öğrenci alımı için başvuru sonuçları belli oldu. EGM tarafından yapılan değerlendirme neticesinde ön başvurudan geçen adaylar sınav ücretini yatıracaklar. 8.000 lisans (6.400 erkek ve 1.600 kadın), 2.000 önlisans (1.600 erkek ve 400 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı başvuru sonuçları ardından gözler Polis Akademisi tarafından duyurulacak fiziki yeterlilik sınav tarihi ve ücretinde! Peki, POMEM sınavları ne zaman? İşte, 28. Dönem POMEM sınav ücreti ve tarihleri hakkında detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

28. dönem POMEM öğrenci alımları için PA (Polis Akademisi), kontenjanları açıklamış, ön başvuruları almış ve ardından sınav aşamasına katılacakları ilan etmişti. Polislik sınavı için ise geri sayım başladı. Peki, POMEM sınavları ne zaman? İşte, 28. Dönem POMEM sınav ücreti ve tarihleri hakkında detaylar...

28. Dönem POMEM Sınavı Ne Zaman?

28. Dönem POMEM Sınavı Ne Zaman?

10 bin öğrenci alımı için ön başvurular sonuçlandı. 28. dönem için sınav tarihi henüz duyurulmadı. Geçtiğimiz dönem POMEM alımlarında giriş belgeleri 18 Mayıs'ta yayımlanmıştı. Bu dönem için tarih belli olduğunda haberimizde yer alacak.

2022 POMEM Giriş Sınavı Ücreti Ne Kadar?

2022 POMEM Giriş Sınavı Ücreti Ne Kadar?

Sonuçların açıklanmasıyla iki aşamalı (fiziki yeterlilik ve mülakat) sınav süreci merak konusu oldu. Bu sene, sınav ücreti ön başvuru aşamasında alınmadı. Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamada ücretler giriş sınavı öncesinde ödenecek. 27. dönemde ön başvuru ücreti 150 TL olarak yatırılmıştı.

POMEM için sınav ücreti henüz netleşmedi. 28. Dönem POMEM Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar için, sınav ücreti ve hesap numarası bilgileri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır.

POMEM Sınav Ücreti Ne Zaman Yatırılacak?

POMEM Sınav Ücreti Ne Zaman Yatırılacak?

28. Dönem POMEM Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar için, sınav ücreti ve hesap numarası bilgileri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın