Görüş Bildir
Haberler
Polis Kılığında 2.5 Milyon TL Çaldılar: 'Patatesin Tanesi Olmuş 1 Lira, Garibanın Parasını Almadım'

etiket Polis Kılığında 2.5 Milyon TL Çaldılar: 'Patatesin Tanesi Olmuş 1 Lira, Garibanın Parasını Almadım'

Batuhan
23.07.2018 - 09:19 Son Güncelleme: 23.07.2018 - 19:45

İstanbul'da Çinli bir iş adamının yaklaşık 2,5 milyon lirasını kendilerine polis süsü vererek gasp eden çete, polisin operasyonuyla çökertildi. Gasp anı kameralara yansıyan çete lideri, 'Patatesin tanesi olmuş 1 lira, pişman değilim. Garibanın parasını çalmadım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre, Gasp olayı Piyalepaşa Okmeydanı’nda meydana geldi. Çete üyeleri Türkiye’de yatırımlar yapan ve otel almayı planlayan Çinli bir iş adamını takibe aldı. İş adamını Atatürk Havalimanı'ndan takibe alan çete üyeleri, Piyalepaşa Okmeydanı’nda iş adamının bulunduğu aracın önünü kesti. Polis yeleği giyen bir kişi, aracın içini arama bahanesiyle, Çinli iş insanlarına ait, içinde 430 bin Euro (Yaklaşık 2.5 milyon lira) bulunan çantayı alarak kaçtı.

163 kamera izledi

163 kamera izledi

İş adamının bildirmesi üzerine güvenlik kameralarını incelmeye alan polis ekipleri yaptıkları titiz çalışmanın ardından şüpheli şahısların kimliklerini belirledi. Yaklaşık 20 kilometrelik alandaki titizlikle izleyen ekipler zanlılara operasyon düzenledi.

Gasp edilen bir miktar paraya ulaşılamadı

Gasp edilen bir miktar paraya ulaşılamadı

Düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerle birlikte 560 bin lira ve yaklaşık 100 bin liralık ziynet eşyası ele geçirildi. Operasyon sırasında şüphelilerden birinin ev, birinin ise arsa alma hazırlığında olduğu öğrenilirken gasp edilen paranın bir miktarına ise ulaşılamadı.

'En kral yerde yedim, içtim'

'En kral yerde yedim, içtim'

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin rahatlığı ise pes artık dedirtti. Şüphelilerden biri, 'Suçumuz daha tespit edilmemiş niye çekiyorsunuz' derken, 'Polis yeleği giyip gasp ettiğiniz söyleniyor, ne diyeceksiniz' sorusu üzerine ise çete lideri, 'Doğrudur kardeşim. Patatesin tanesi olmuş 1 lira. Yedim, içtim en kral yerde. Pişman değilim. Polis yeleğini her yerde satıyorlar” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyadan da bu haber sonrası yorumlar geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
146
35
15
15
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak

paranın bir kısmı da polistedir

Pasif Kullanıcı

Kişi kendinden bilir işi.

KoelBloedig

sen nası bi kralsın ne demek ya yorum uğruna bütün ahlaki değerleri yıkar olmuş insanlar çok üzücü lan

Pasif Kullanıcı

Bi siktir

Merdan Rozyyev

Profesörün "Biz hırsızlık yapmayacağız, kendimiz basacağız paraları" demesi gibi bir şey :D