Görüş Bildir
Haberler
Plajda Şıklığınıza Stil Katacak Aksesuarlar

etiket Plajda Şıklığınıza Stil Katacak Aksesuarlar

Moda Haber
25.07.2014 - 17:50 Son Güncelleme: 25.07.2014 - 17:57

Plajda Şıklığınıza Stil Katacak Aksesuarlar » Mon Reve Moda Haberleri

Plajda şıklığınıza stil katacak aksesuarlar Mon Reve'de.Aksesuarın vazgeçilmez adresi Mon Reve'in 2014 Yaz koleksiyonundaki gösterişli, cesur, çarpıcı ve doğadan ilham alan renklerdeki aksesuarlarıyla bu yaz plajlarda göz kamaştıracaksınız!

Bu yaz tatillerinizde plajlarda stilinizi çarpıcı bir aksesuarla tamamlamak istiyorsanız, doğal taşlardan yapılmış üstelik her birinin farklı bir pozitif etkisi olan Mon Reve'in takılarına mutlaka göz atın. İstinye Park'ın şık takı mağazası Mon Reve'in 2014 Yaz sezonundaki rengarenk ve gösterişli aksesuarlarıyla plaj kıyafetlerinize farklı bir stil katabilirsiniz. Mon Reve'in doğal taşlardan oluşan ve sezon trendi soft ve canlı renkleriyle davetlerde ışıltınızı yansıtacak olan küpe, kolye ve bilezikleri enerjinizi de yükseltecek!

Özgün tasarımlarıyla aksesuar alışverişinin vazgeçilmez adresi olan Mon Reve'in yeni sezon koleksiyonunda doğadan ilham alan mercan , mavi kuvars ve sezon trendi pudra renkler ön planda. Bu sezonun en dikkat çeken renklerinden mavi kuvars, mercan, turuncu gibi çarpıcı renkler size hem cesaret verecek hem de enerjinizi yükleyecek! Mon Reve'de sitrin, mercan, mavi kuvars, krizopras, yeşim taşı gibi doğal taşlarla tasarlanan kolye, bilezik ve küpelerin yanı sıra sadelikten vazgeçemeyenler için ay taşı ve opal pembe gibi renklerde aksesuarlar da bulunuyor.

Geçtiğimiz sezonun favori renklerinden pembe kuvars ve pudra pembe de bu sezon yine Mon Reve takılarıyla hayat bulacak. Aksesuarlarını ön plana çıkarmak isteyen gelinler için büyük boy küpeler ve kolyelerin de bulunduğu Mon Reve ilkbahar-yaz koleksiyonunda renkleri korkusuzca bir arada kullanıp farklı bilezik ve kolye kombinasyonları da yapabilirsiniz.

Açık turuncu rengiyle negatif enerjileri yok ederek neşe ve mutluluk veren, kendinize olan güveni arttıran ve başarı getiren sitrin taşı; duygusal dengeyi sağlayan aytaşı; kararlılığın saflığın ve dengenin taşı mercan ve tüm çakraları düzenlemek için faydalı bir doğal taş olan krizopras bu sezon Mon Reve takılarıyla hayat buluyor!

Koleksiyonun bir bölümü Beymen mağazalarında da satılıyor

Kaynak: http://modahaber.com/haber-5742-plajd...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın