Görüş Bildir
Haberler
PKK'dan Çınar Saldırısı İçin ‘Üzgünüz’ Açıklaması

PKK'dan Çınar Saldırısı İçin ‘Üzgünüz’ Açıklaması

Onedio Medya
16.01.2016 - 23:00

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 1 polisin şehit edildiği ve 2'si bebek, 1'i çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından PKK'nın silahlı kanadı HPG, 'sivillerin ölmesinden dolayı üzüntü duyduklarını' açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'nın İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 1 polis şehit olmuş, 2'si bebek, 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetmiş, 39 kişi yaralanmıştı.

Fırat Haber Ajansı'nın haberine göre 'hedefin güvenlik kuvvetleri olduğu' belirtilen açıklamada, 'Eylem nedeniyle sivil insanlarımızın yaşamını yitirmiş olmasından dolayı üzüntümüzü vurgulamak istiyor, yaşamını yitiren sivil insanlarımızın ailelerine başsağlığı diliyoruz' denildi.

Demirtaş, geçtiğimiz günlerde PKK'nın Çınar'da gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili 'Çınar saldırısını yapanlar; kadınlar, bebekler ve siviller için çıkıp bu halktan özür dilemelidirler' ifadesini kullanmıştı.

ANF

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Emre Doğan

Ulan amına kodumun oçları sizin üzüldüğünüz yerlerinizi açıklama yaptığınız ağızlarınızı sikeyim. Pu amk kitapsızları. Hedefleri güvenlik güçleriymiş. Hedefi... Devamını Gör

purpleup

Ah canım Kıyamam üzgünlermiş ibneler

Fener Bahce

pkk üzülmüş beyler. tamam dağılın kazandık biz....... tabi ki bu kadar basit olmasını isterdim. pkk ve yandaşı kürtçüler bitene kadar devam...