Görüş Bildir
Haberler
Philips, İkinci Nesil Android Televizyonları Satışa Sunuyor

Philips, İkinci Nesil Android Televizyonları Satışa Sunuyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Philips marka televizyonların geliştirilmesi, üretimi ve pazarlamasından sorumlu TP-Vision, ikinci nesil 2015 model Philips Android televizyonlarını duyurdu. 

Yakında piyasaya sürülecek olan Philips Smart TV modellerinin büyük bir kısmı, Android 5.0 Lollipop birlikte geliyor.

Android 5.0 Lollipop ile çalışan Philips Smart TV’ler, hem Philips Smart TV platformuna hem de Google Play Store’a giriş yapmaya olanak tanıyor. Her iki platformun avantajlarını bir arada sunan televizyonlar, kendilerini evdeki diğer akıllı cihazlara daha da yaklaşmasını imkan tanıyan kullanımı kolay bağlanabilirlik sunuyor.

Tüm akıllı ev uygulamaları için de merkez görevi gören televizyonlar, Android ekosistemi ev otomasyonu uygulamalarına ve akıllı cihazlardan oluşan büyük bir havuza erişim sağlıyor. Android 5.0 Lollipop sayesinde Philips’in yeni akıllı televizyonları, menü ve uygulama galerilerinde akıcı ve hızlı bir deneyim vadediyor. İçerik tanıtımları ve kişiye özel tavsiyelerin yer aldığı yeni Philips Shelf; Philips App Gallery, Google Voice Search ve en son film ve uygulamaları sunmak üzere içerik ve uygulama tanıtımları bulunduğu Launcher Home, yeni Philips televizyonlar sunduğu özellikler arasında mevcut.

Uzaktan kumanda da yer alan Philips TopPick isimli tavsiye düğmesi sayesinde Android’li televizyonlara hızlı erişim sağlanıyor. Uygulamaları ve oyunları televizyona yükleyebilmek için televizyonlarda modele göre 8 veya 16 GB dahili hafıza kullanılıyor. Philips’in kısa bir süre içerisinde sunacağı televizyonlar arasında uygun fiyatlı Philips 5500 serisi, Philips 6400 UHD TV’ler ve Philips 6500 serisi Full HD TV’ler ve Philips 7100 ve 7600 UHD TV’ler bulunuyor.

Log

Kaynak: http://www.log.com.tr/philips-ikinci-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0