Görüş Bildir
Haberler
Partnerinle Birlikte Yapabileceğiniz Bir Kış Aktivitesi Öneriyoruz!

etiket Partnerinle Birlikte Yapabileceğiniz Bir Kış Aktivitesi Öneriyoruz!

Begüm
06.02.2022 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazırsan partnerinle bu kış ayarlayabileceğin en güzel aktiviteyi söylüyoruz. Hadi başlayalım!

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. İlk görüşte aşka inanır mısın?

3. Şu anda sevgilinle tam olarak nerede olmak isterdin?

4. Uzaktan ilişkiye nasıl bakıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Sizin için ideal cinsellik zamanı nedir?

6. Birlikte takılmaktan en fazla zevk aldığınız yer hangisi?

7. Yıllık izinde/yaz tatilinde sevgilinle tatile gideceksiniz, ne tarz bir tatil tercih edersiniz?

8. Senin için ilişkide en önemli şey ne?

Film gecesi düzenleyin!

Kış aylarının vazgeçilmez aktivitesi kuşkusuz film geceleridir. En sevdiğiniz filmleri sıralayın ve battaniyenin altından çıkmadan tüm filmleri izlemeye başlayın. Hem soğuk kış günlerini evde geçirmenin keyfine varır hem de biraz daha yakınlaşma fırsatı bulursunuz. Böyle gecelerde seri filmlerinden gitmekte fayda var. Filmini seçtiysen sevgilinle geçireceğin ortamı şimdiden ayarlamaya başlasan süper olur. İyi seyirler!

Kapadokya'da balonları izleyin!

Kapadokya'da balonları izleyin!

Her mevsim romantik olan Kapadokya kar altındayken ayrı bir güzel oluyor. Küçük bir Kapadokya seyahati sizin ilişkinize de ayrı bir romantizm katacak. Zaten yeni yerler keşfetmeyi, doyasıya gezmeyi çok seviyorsunuz. İşte size keşfetmeniz için yeni bir rota: Kapadokya! Hem de erkenden kalkıp birbirinize sarılarak balonların havalanmasını izleme fırsatınız var. Hemen planları yapmaya başlayın!

Kayağa gidin!

Sizin için bu kışın en unutulmaz aktivitesi kesinlikle kayak olacak! Sevgilini al ve en uzağa, dağın tepesine çık. Soğukta birbirinize sarılın, sıcak çikolata için ve gönlünüzce kayın. Sizin gibi heyecanı yüksek ve eğlenceli çiftler için en ideal aktivite biraz daha adrenalin yükseldiği bir şey! Kayak size ve ilişkinize çok iyi gelecek. Bir de kar yağarsa romantikliğe bakın!

Doğu Ekspresi'ne binin!

Doğu Ekspresi'ne binin!

Kışın vazgeçilmez aktivitelerinden biri tabii ki Doğu Ekspresi! 36 saatlik yolculuk ikinize çok ama çok iyi gelecek! Hem birbirinize sarılıp uyuyabilecek hem de yolculuğun keyfini son ana kadar çıkarma fırsatı yakalayacaksınız. Güzel bir müzik ve şarap da bu yolculuğa çok ama çok iyi gelecek. Playlistinizi hazırladıysanız yolculuğu planlamaya başlamanın tam zamanı!

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Film gecesi düzenleyin! Film gecesi düzenleyin! Kış aylarının vazgeçilmez aktivitesi kuşkusuz film geceleridir. En sevdiğiniz filmleri sıralayın ve battaniy... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Doğu Ekspresi'ne binin!

Necla Kaplan

Kayağa gidin!