Görüş Bildir
Haberler
Partnerinle Birlikte Başlayabileceğin Erotik Bir Dizi Öneriyoruz!

etiket Partnerinle Birlikte Başlayabileceğin Erotik Bir Dizi Öneriyoruz!

Lunami
28.05.2022 - 23:13

Bakalım senin partnerinle birlikte başlayabileceğin dizi neymiş?😏

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyet kimliğin nedir?

Yaşın nedir?

Partnerin ve sen dizi izlemekten hoşlanır mısınız?

Uzun soluklu bir dizi mi yoksa çerezlik bir dizi mi tercih edersiniz?

Partnerinle izlemekten en çok keyif aldığın tür nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dizide sizi en çok etkileyen şey nedir?

Bir dizide şu olursa izlemem dediğiniz bir şey var mı?

Peki partnerin ve sen bu dizilerden hangisini izlemeyi tercih edersiniz?

Outlander

Outlander

Görünüşe göre partnerin ve sen tarihi ve dönemsel dizileri izlemekten hoşlanıyorsunuz. Outlander dizisine ek olarak Bridgerston dizisi de partnerinizle izleyeceğiniz bir sonraki dizi olabilir. Dönemsel diziler gerek atmosferiyle gerek konuşma tarzlarıyla gerekse de kıyafetleriyle sizi alıp götürüyor. Bir anda ışınlandığınız dönem milattan önce de olabilir bir asır önceki İngiltere de. Hatta bu dönem kurgusal bir mekan ve zamanda da gerçekleşebilir, size pek de fark etmez. Birçok dönemsel dizi insanı bir anlamda o zamanın yaşayış şeklini, zihin yapısını gözler önüne seriyor. Tabii sadece dönemi anlatmakla kalmayıp aşkı, savaşı, ihaneti ve daha birçok şeyi görmemizi sağlıyorlar.

Elite

Elite

Gençlik, yeni deneyimler, hayat tecrübeleri, kendini inşa etme, aile yapısı ve daha pek çok anlatısıyla bir gençlik dizisi sen ve partnerin için çok iyi bir dizi türü olabilir! Aslında bir lise veya üniversite olduğu pek de önemli değil, çünkü önemli olan dizide izleyicilerin gözleri önüne sunulan birbirinden farklı insan yaşamları. Gençlik dizilerinde, kiminin ailevi sorunlarını, kiminin kendini bulma çabasını, kiminin okulda yaşadığı deneyimlerini gördüğümüz bireyler, izleyicileri yerine mıhlatıyor. Tabii bir gençlik dizisinin belki de olmazsa olmazı haline gelen entrikalar da bu tür dizileri çekici kılan özellikler arasında. Belki de en bilineni olan Elite dışında Sexify, Skins, Sex Education gibi diziler de partnerinle izleyebileceğin bir sonraki dizi olabilir...

Dark Desire

Dark Desire

Yetişkin içerikler sen ve partnerinin izleyeceği yeni dizinizin türü! Yetişkin içerik derken türlü esrarengiz olaylar ve kişileri, bilinmezler ve gizemlerden bahsediyoruz. Tam sizlik gibi duruyor! Yetişkin bireylerin yaşadığı türlü durumlar, tecrübeler, zorluklar siz ve partnerinizin ilgisini çekiyor, bu durum da partnerinin ve senin bu türde dizileri izlemenizi sağlıyor. Dark Desire türünde dizilere başka bir örnek ise What/if olabilir. Belki bu diziye de bir şans verebilirsiniz.

Easy

Easy

Bir dizide komedi yoksa o diziye dizi denmez sizin için! Ne o öyle hep bir şeyleri anlamaya, çözmeye mi çalışalım, Sherlock Holmes muyuz biz? Biraz gülelim eğlenelim ama değil mi! Tabii bir dizide gizem de olacak, dram da olacak ama biraz da keyiflenmek gerek. Yeni deneyimleri erotizmle birleştiren bir yapım olan Easy dışında ne izleyebiliriz diye düşünüyorsanız, evli ve çapkın bir yazar olan Hank Moody'nin yaşadıklarını konu alan Californication adlı diziye de bir göz atmanızı öneririz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
7
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Elite.

Gizem Yenikler

Easy Bir dizide komedi yoksa o diziye dizi denmez sizin için! Ne o öyle hep bir şeyleri anlamaya, çözmeye mi çalışalım, Sherlock Holmes muyuz biz? Biraz güle... Devamını Gör