Görüş Bildir
Haberler
Partnerinizle Kimyanızın Bozulduğunu Gösteren Birbirinden Önemli Sinyaller ve Çözüm Yolları!

Partnerinizle Kimyanızın Bozulduğunu Gösteren Birbirinden Önemli Sinyaller ve Çözüm Yolları!

Sorunları çözemezseniz ayrılığa kadar gidebilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Olumsuz davranarak sizi şaşırtırlar:

1. Olumsuz davranarak sizi şaşırtırlar:

Partnerinizin, karakteri olmayan şeyleri söylemeye ve yapmaya başladığını hissedebilirsiniz. Aranızda o kadar güçlü bir iletişim eksikliği oluşur ki artık birbirinize bir şeyler söylemeyi bırakırsınız. Ancak, büyümeyi veya değişmeyi asla bırakmadığımızı bilmelisiniz. Bu yüzden onların görüşleri veya zevkleriyle uyuşmamaya başladıysanız bu bir işaret olabilir.

Çözüm: Haftada en az bir kez nasıl olduklarını, son birkaç gündür onları neyin şaşırttığını veya son günlerde nelerden etkilendiklerini sormalısınız. Ayrıca, hafta boyunca birlikte en az bir film izlemeyi ve gördüklerinizi tartışmayı deneyin.

2. Artık kavga etmemeye başlarsınız:

2. Artık kavga etmemeye başlarsınız:

Mutlu çiftlerin asla kavga etmemesi bir efsaneden ibarettir. Kavgalar duygusal sıkıntıdan kaynaklanır ve partnerinizin yaptığı bir şeyden memnun değilseniz aynı sorunun gelecekte tekrarlanmasını önlemek için onlara haber vermek istersiniz. Bu yüzden bu zor konuşmaları yapmayı bırakmanız; bitkinliğe, hayal kırıklığına ve sonunda bağlanma eksikliğine yol açabilir.

Çözüm: Partnerinizin yaptığı şey hakkında ne düşündüğünüze dikkat edin ve onu görmezden gelmeyin. Eğer üzüldüyseniz, sinirlendiyseniz ve bir şeylerden memnun değilseniz partnerinize söylemekten çekinmeyin.

3. Arkadaşlarınızın adını hatırlamamaya başlarlar:

Uyanık olduğumuz saatlerin çoğunu işte geçiriyoruz, bu nedenle gün içinde yaşadığımız hayal kırıklıklarının bir kısmını bizimle birlikte eve getirmemek neredeyse imkansız bir hal alıyor. Mutlu çiftler günlük şeyler üzerinde kontrol konuşmaları yapar ve partneriniz sizin anlattığınız şeyleri hatırlamamaya başladığında iletişim eksiklikleri de oluşur. 

Çözüm: Onlara sadece iş günlerinin nasıl geçtiğini sormayın yaklaşan toplantıları hakkında söylediklerine dikkat edin ve belirli sorular sorun. Böylece partneriniz, sizin onunla ilgilendiğinizi fark edecek ve sıkıcı sohbetler yapmak zorunda kalmayacaksınız.

4. Ona güzel haberler verme konusunda heyecanlanmamaya başlarsınız:

Gün içinde sizi fazlasıyla mutlu eden haberler aldığınızı hayal edin, bu noktada aramak veya mesaj göndermek istediğiniz ilk kişi kim olur? İlk veya ikinci tercihleriniz partneriniz değilse aranızda büyük bir iletişim kopukluğu olduğunu gösterir. 

Çözüm: Sorunun kökenini düşünün. Partnerinizle, yaşadıklarınızı paylaşmayı neden bıraktığınıza odaklanın ve buna zaman zaman dikkat ederek olası bir problem yaşandığında müdahale edin.

5. Sessizliğin huzur anlamı bozulduğunda:

5. Sessizliğin huzur anlamı bozulduğunda:

Sadece partnerinizin etrafında olmanın, hiçbir şey yapmamanın yeterli olduğu zamanları hatırlıyor musun? İlişki boyunca bu duygunun asla durmaması gerektiğini söyleyebiliriz. Çiftler ayrı şeyler yapmakla meşgul olsalar bile birbirlerinin yanında rahat olmalıdır.

Çözüm: Haftada en az bir kere yemek yapmak, film izlemek veya oyun oynamak gibi aktiviteler yapmaya başlayın. Böylece sessiz bir ortam oluştuğunda konuşabileceğiniz konular elde edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Göz teması kurmaktan kaçınırsınız:

Göz teması, partnerinizle kurduğunuz iletişimin değerini ve önemi gösteren sinyallerden bir tanesidir. Artık iletişim kurarken başka şeylerle ilgileniyorsanız ve partnerinize bakmaktan kaçınıyorsanız büyük bir sinyalle karşı karşıya olabilirsiniz.

Çözüm: Gözleriniz buluştuğunda gülümsemeyi deneyin ve sonrasında partnerinizin ne yapacağını gözlemleyin.

7. Birbirinizi umursamamaya başlarsınız:

7. Birbirinizi umursamamaya başlarsınız:

Kendinize, sadece içerikteki problemlere odaklanıp çözümlere bakıp bakmadığınızı sorun. Bir zamanlar sahip olduğunuz bağlantıyı yeniden kurmak ilginizi çekmeyebilir. 

Çözüm: Partnerinizle konuşun ve ilişkide olup biten eksik ne varsa açıkça paylaşın.

Sizin ilişkinizdeki iletişimin bittiğine dair aldığınız en büyük sinyal neydi? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
11
8
7
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın