Görüş Bildir
Haberler
Partneriniz Sizi Tanıyamayacak! Cinsel Gücü Tavan Yaptıran Besinler

Partneriniz Sizi Tanıyamayacak! Cinsel Gücü Tavan Yaptıran Besinler

R.G.
26.11.2020 - 16:52

Bildiğiniz üzere besinlerde bulunan mineral ve vitaminler vücudunuzdaki pek çok hormonun ve sistemin etkili çalışmasını sağlar. Bu hormonlardan biri de üreme hormonları! Peki bu hormonların daha iyi çalışmasını nasıl sağlarız? Cinsel gücü arttırıcı besinler neler? Cinsel hayatını canlandırmak isteyenler için tüm bunların yanıtını bir araya getirdik! 

1. Ceviz

1. Ceviz

Ülkemizde bolca yetişen ceviz, vitamin ve omega 3 yağları bakımından fazlasıyla zengin. Kalbe güç verir. Kişiye enerji verir ve kan akışını düzene sokar. Bu da seks anında performansın artmasını sağlar.

2. Greyfurt

2. Greyfurt

Greyfurt, C vitamini açısından oldukça zengin olan meyveler arasında bulunur. Greyfurtta bulunan C vitamini sayesinde sperm üretimi artar. Ayrıca cinsel gücün artmasında da çok etkisi bulunur. Ayrıca limon, mandalina gibi diğer turunçgiller de cinsel gücü arttırıcı etkisi bulunan meyveler arasında yer alır.

3. İstiridye

3. İstiridye

Zengin çinko içeriğine sahip olan istiridye, sperm üretiminin artmasına yardımcı olur. Bu özelliği ile cinsel isteği ve cinsel gücü artırır. Ayrıca içerisindeki dopamin ile mutluluk veren bir etkisi de bulunur.

4. Avokado

4. Avokado

Azteklerin testis ağacı olarak isimlendirdiği avokado, içerisinde yüksek miktarda folik asit barındırır. Potasyum ile B6 bakımından da zengin olan avokado libidonun artmasına yardımcı olan bir besin maddesi. Avokadoyu yiyecek listenize eklemeyi unutmayın!

5. Yumurta

5. Yumurta

Doğurganlığın sembolü olan yumurta da besleyici gıdalar içerisinde yer alır. Yumurta B5 ve B6 gibi vitaminleri açısından oldukça zengin. B5 ve B6 gibi vitaminler hormon seviyelerini dengeler. Bununla birlikte stresle başa çıkmaya yardım eder. Tavuk yumurtasını çiğ olarak tüketmenin libidoyu arttırıcı etkisi bulunur. Ayrıca enerji düzeyini de arttıran yumurtayı sofranızdan eksik etmemelisiniz!

6. Sarımsak

6. Sarımsak

Sarımsakta allicin maddesi bulunur ve bu madde sayesinde cinsel organa kan akışı artar. Böylece sarımsak, cinsel performansın da artmasına destek olur.

7. Bal

7. Bal

Baldaki mineraller, kadınlık hormonunun, yani östrojen hormonunun daha iyi salgılanmasına yardımcı olur. Bal bu özelliği sayesinde cinsel gücü ve isteği arttırıcı etki sunar.

8. Muz

8. Muz

Muz, içerisinde A, B1, B2, C ve E vitaminlerini barındırır. Aynı zamanda iyot, kalsiyum ve sodyum açısından da fazlasıyla zengin. Muz yüksek kaloriye sahip olmasına rağmen bünyesinde kolesterol bulundurmaz. Enerji verici özelliği bulunan muz, kasları da güçlendirir. İçerisindeki bufotenin maddesi sayesinde libidoyu arttırır ve önemli bir afrodizyak görevi görür.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
38
28
13
11
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?