Görüş Bildir
Haberler
Parmak İzine Göre Hangi Elementin Özelliklerini Taşıdığını Açığa Çıkarıyoruz!

Parmak İzine Göre Hangi Elementin Özelliklerini Taşıdığını Açığa Çıkarıyoruz!

Dilara
19.08.2023 - 11:30

Her insanın parmak izi farklı elbette. Fakat parmak izlerini 4 farklı kategoride incelemek mümkün. Tıpkı doğadaki elementler gibi!

Peki sen, parmak izine göre hangi elementin özelliklerini taşıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Parmak izin aşağıdaki şekillerden hangisine daha çok benziyor? Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen "su" elementinin özelliklerini taşıyorsun!

Sen "su" elementinin özelliklerini taşıyorsun!

Senin karakter özelliklerini incelediğimizde suyun baskın olduğunu görüyoruz. Peki bu ne anlama geliyor? Su gibi güzel, su gibi yararlı ve elbette su gibi vazgeçilmez...

Su, hayatın tek kaynağıdır. Dünya üzerindeki bütün canlıların yaşamı sudan başlamıştır. Sen de tıpkı bir damla su gibi oldukça etkilisin, yaşatıcısın, hoşgörülüsün. Sen hayatındaki insanlar için tam bir rahmetsin. Hayatlarına girdiğin insanları öyle bir etkiliyorsun ki senden asla vazgeçemiyorlar.

Senin hayatta aşamayacağın hiçbir zorluk yok. Önüne setler de kurulsa ne yapar eder bir yolunu bulursun. Yeri gelir koca bir şelale olur, önüne geleni yıkarsın, yeri gelir şefkatle akan bir ırmak olup sakince yolunu bulursun. 

Fakat su gibi hoyrat olduğunu da söylememizde fayda var! Sen aynı zamanda sevmediğin insanlar için tam bir felaketsin. Kimsenin sözüne boyun eğmez, boyunduruk altına alınamazsın. Biraz dediğim dediksin doğrusu!

Sen "ateş" elementinin özelliklerini taşıyorsun!

Sen "ateş" elementinin özelliklerini taşıyorsun!

Senin karakter özelliklerini incelediğimizde ateşin ön plana çıktığını görüyoruz. Ateş, tarih boyunca ilahi güçlerin simgelediği her kaynakta yer edinmiştir kendisine. Önemli kişilerin mabetlerinde her zaman bir ateşin olması hiç dikkatini çekmiş miydi? Mabetlerdeki ateş, o insanların bu dünyadan göçtüğü halde etkilerinin hiçbir zaman sönmeyeceğinin göstergesidir. Tıpkı senin etkin gibi!

Senin çevrende oluşturduğun etki diğer insanların etkisiyle karşılaştırılamaz bile. Ateş güçtür, kuvvettir, kudrettir...Sen bir ortama girdiğinde gözler hemen üzerine çevrilir. Etrafındaki insanları adeta yakar geçersin.

Bir ateş olarak senin başaramayacağın herhangi bir şey yok. Dünyada yaşam su ile başladı, ateş ile de son bulacak. Elini attığın her şeyi en mükemmel haline getirir, son şeklini sen verirsin. 

Her ne kadar ateş olsan da etrafındaki insanları koruyup kollarsın. Onların hayatlarında vazgeçilmez bir yerin vardır. Fakat seni sevmek her yiğidin harcı değildir! Seni sevmek emek ister. İnsanları biraz uğraştırmayı seversin. Kolay lokma değilsin. Karşına çıkacak kişinin de en az senin kadar iddialı olmasını beklersin. Yoksa yakar geçersin valla...

Sen "toprak" elementinin özelliklerini taşıyorsun!

Sen "toprak" elementinin özelliklerini taşıyorsun!

Senin karakter özelliklerini incelediğimizde toprağın ön plana çıktığını görüyoruz. Tevazu sende, hoşgörü sende, sevgi, saygı, merhamet sende. Hayatına giren her insan için paha biçilemez bir değersin. Öyle ki onlar istemeden sen verirsin, dertlerini anlar, yaralarını sararsın. Sen bir iyilik meleği olabilir misin?

Peki kim demiş sen uysal bir koyunsun! Kesilir belki başın ama asla çekmeye gelmez. Senin de bir sınırın var. Alçakgönüllü olsan da senin de bir sınırın var elbette. Hiç kimsenin o sınırı aşmasına izin vermezsin. Haddini bilmezlere de bir güzel bildirirsin hadlerini! 

Çevrendeki insanlar senin biraz soğuk göründüğünü söyler. Halbuki bu soğukluk senin asaletinden gelir. Gereksiz samimiyetleri sevmezsin. Gerçek seni tanıma fırsatını yakalayanlar ise senin samimiyetinden ve güveninden asla şüphe duymaz.

Ayakların ise çok sağlam basar yere. Geleceğin her zaman parlaktır senin. Hayatın planlıdır, programlıdır. Rastgele yaşamayı sevmezsin sen. Hal böyle olunca, verdiğin emeklerin karşılığını ise kat kat alırsın.

Geçmişte bir insanın topraksız kalması, köksüz kalması demekmiş. Şiirlerde, şarkılarda, masallarda, mitolojide toprağa sıkça yer verilmiş. Senin hayatın da böyle olabilir mi? Etrafındaki insanları bir şekilde kendine bağımlı hale getirmiş olabilir misin? 

Ne yapabilirsin ki, bu senin doğanda var!

Sen "hava" elementinin özelliklerini taşıyorsun!

Sen "hava" elementinin özelliklerini taşıyorsun!

Senin karakter özelliklerini incelediğimizde havanın ön plana çıktığını görüyoruz. İnsan yaşadığı müddetçe soluk alır. Soluk aldığı müddetçe ruhu bedende bulunur. Yani sen, insanların ruhuna dokunan bir kişiliksin. Senin maddi olaylarla, geçmişle, dedikodularla harcayacak vaktin yok. Sen tam bir sanatçı ruhlusun. 

Aynı zamanda zekisin, akıllısın. Senin açamayacağın hiçbir kapı yok. Her ne kadar sakin bir mizacın olsa da iletişim yeteneğin çok gelişmiş. İnsanların kalbine nasıl dokunman gerektiğini biliyorsun. Böylece istediğini elde etmek senin için çocuk oyuncağı. 

Sen ayrıca çok yönlü olmayı seversin. Demiştim ya, sanatçı ruhlusun diye, işte bunu hayatının her alanında ortaya koyarsın. Bir yemek yapsan en güzel yemek seninki olur, bir tatil yapsan en afilisini sen yaparsın!

Belirtmeden geçmeyelim, sen her konuda araştırma yapmayı seversin. Ruhunu ancak doğru bilgilerle doyurabilir ve bilgiden beslenirsin. Sen, herkese lazım olan bir arkadaşsın adeta!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
61
25
21
12
7
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kubrickss

Sen "toprak" elementinin özelliklerini taşıyorsun! Senin karakter özelliklerini incelediğimizde toprağın ön plana çıktığını görüyoruz. Tevazu sende, hoşgörü ... Devamını Gör

kubrickss

Çevrendeki insanlar senin biraz soğuk göründüğünü söyler. Halbuki bu soğukluk senin asaletinden gelir. Gereksiz samimiyetleri sevmezsin. Gerçek seni tanıma f... Devamını Gör

onur.ozdemir

Sen 🔥ateş🔥 elementinin özelliklerini taşıyorsun! Senin karakter özelliklerini incelediğimizde ateşin ön plana çıktığını görüyoruz. Ateş, tarih boyunca ilahi ... Devamını Gör

onur.ozdemir

Bir ateş olarak senin başaramayacağın herhangi bir şey yok. Dünyada yaşam su ile başladı, ateş ile de son bulacak. Elini attığın her şeyi en mükemmel haline ... Devamını Gör