Görüş Bildir
Haberler
Parkta Torpil Patlatıldı, Kalp Krizi Geçiren Çocuk Öldü

etiket Parkta Torpil Patlatıldı, Kalp Krizi Geçiren Çocuk Öldü

Denizli'de evinin yakınındaki parkta oynarken torpil patlatılması üzerine kalp krizi geçiren 11 yaşındaki Mehmet Akhan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi'nde evinin yakınındaki parkta arkadaşlarıyla oynayan Mehmet Akhan, birden fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla özel hastaneye kaldırılan Akhan, hayatını kaybetti.

Parkta diğer çocukların ifadesine başvuran polis, parkta torpil patlatıldığını; kalp hastası olduğu öğrenilen Akhan'ın patlama sesinden sonra rahatsızlandığını belirledi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopside, Akhan'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi.

Mehmet Akhan'ın cenazesi, Kayıhan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Şimdi gidip o torpili icat edenin gtüne sokup patlatacan. Veya satanın

Söyledim gitti

O küçüğün yanında birisi ani korna çalsa da, çöpten kedi fırlasa da olacağı varmış maalesef:( Konuyu torpile yıkmamak lazım. Tabii yine de torpillerin tehlik... Devamını Gör

Söyledim gitti

Bir ara da havai fişekleri yasaklamıştık sanki, en azından toplumca bir tepki ortaya konmuştu. Fakat bu yaz yine her yerde patır patır atıldılar.