Görüş Bildir
Haberler
Savcılık Açıkladı: Paris Katliamı'nı Planlayan Abdelhamid Abaaoud Operasyonda Ölenlerden Biri

Savcılık Açıkladı: Paris Katliamı'nı Planlayan Abdelhamid Abaaoud Operasyonda Ölenlerden Biri

Onedio Medya
19.11.2015 - 15:03 Son Güncelleme: 19.11.2015 - 17:11

Paris'te dün düzenlenen operasyonda ölen kişilerden birinin Paris'te 13 Kasım'da yapılan saldırıları planladığı belirtilen Abdelhamid Abaaoud olduğu bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paris'te geçen Cuma günü düzenlenen eş zamanlı saldırıların baş planlayıcısı olmakla suçlanan Abdelhamid Abaaoud'un dün düzenlenen ve polis operasyonunda ölen iki kişiden biri olduğu açıklandı. 

Savcılıktan yapılan yazılı açıklamada, dün Paris'in kuzeyindeki Saint-Denis banliyösünde düzenlenen operasyonda ölen kişinin yapılan incelemeler sonrasında Abdelhamid Abaaoud olduğunun belirlendiği kaydedildi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Polisin Paris'in Saint Denis semtinde dün düzenlediği operasyonda çatışma çıkmış, bir kadın canlı bomba, üzerindeki bombaları patlatması sonucu ölmüş, polis bunun dışında bir kişinin daha öldüğünü açıklamıştı. 

Yaşanan çatışmalar sırasında bir mahalle sakini kurşunların hedefi olmuş ve hayatını kaybetmişti. Operasyonda 7 şüpheli de gözaltına alınmıştı.

Ölen kişilerden birinin Abaaoud olduğu iddiaları Fransız basınına yansımıştı. Bu iddia bugün Paris Savcılığı tarafından doğrulanmış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Abaaoud kimdir?

Abaaoud kimdir?

AA ve Al Jazeera

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
8
6
4
3
2
0