Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray - AGÜ Maçı Ertelendi

Galatasaray - AGÜ Maçı Ertelendi

Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi 2. maçlarında Galatasaray ile Abdullah Gül Üniversitesi arasında oynanması gereken maç ertelendi. Maçtan önce Galatasaray, oyuncularının gıda zehirlenmesi geçirmesi nedeniyle erteleme talebinde bulunmuştu. TBF, ilk başta maçın oynanacağını açıklamıştı ancak maç başlama saatinde maçın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray'ın bazı oyuncularının geçirdiği rahatsızlık nedeniyle maçın başlamasına dakikalar kala müsabakanın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Bugün oynanması gereken Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi, Bilyoner.com KBL play-off çeyrek final rövanş maçı, Galatasaraylı oyuncuların karşılaşma öncesinde yaşadığı sağlık sorunları, geçirdikleri hastalıkların bulaşıcı olması ve bu nedenle müsabakanın gidişatını da etkileyecek bir durumun bulunması sebebiyle sağlık kurulumuzun verdiği görüş ve onay doğrultusunda ertelenmiştir. Mücadelenin hangi tarihte oynanacağı konusunda açıklama daha sonra yapılacaktır.'

Galatasaray Kadın Basketbol Takım Genel Menajeri Müge Erdem, GS TV'ye taptığı açıklamada, dün akşam bazı oyuncularının rahatsızlandığını belirterek, 'İki oyuncumuzda dün akşam üstü kusma, yüksek ateş başladı. Hemen hastaneye sevkleri yapıldı. Tedavileri yapıldıktan sonra dinlenmeye çıktılar. Sabah aynı şikayetler diğer oyuncularımızda başladı. Doktorların söylediği, bir virüs olduğu. Birbirlerine bulaşıyor. Erteleme talebimizi bugün saat 14.20'de federasyona bildirdik. Raporlarımızı da ilettik. Bu saate kadar haber gelmemişti. Takım biraz önce çıkıp ısındı. Maçın başlamasına birkaç dakika kala federasyon ertelemeyi açıkladı.' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın