Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Orhan Şimşek Babasını Öldürdü

Oyuncu Orhan Şimşek Babasını Öldürdü

ATKN
03.04.2015 - 14:15 Son Güncelleme: 03.04.2015 - 15:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Televizyon ekranlarında yayınlanan bir çok dizide rol alan Orhan Şimşek, Adıyaman'da yaşayan babasını öldürdü. Şimşek, olayın ardından jandarmaya teslim oldu.

Samanyolu TV'de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde rol alan ve geçen ocak ayında kaybolması ile gündeme gelen oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde babası Ali Şimşek'i öldürdü. 

Öldürülen Ali Şimşek'in cesedi Kahta ilçe merkezine birkaç kilometre mesafedeki Salkımbağ Köyü'ndeki bir tarlada bulunurken, oyuncu Orhan Şimşek'in ise güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Şimşek ocak ayında iki gün kaybolmasıyla gündeme gelmişti. Daha sonra oyuncunun basın danışmanı 'Oyuncu Orhan Şimşek, bugün akşam saatlerinde evine dönmüştür. Sağlık durumu gayet iyidir. Gereken açıklamayı daha sonra kendisi yapacaktır' açıklamasını yapmıştı. Şimşek babasıyla gittiği Yalova Çiftlikköy’de ortadan kaybolduğu, yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamadığı söylenmişti.

'OĞLUMUN BİPOLAR BOZUKLUĞU VAR'

Annesi Müyesser Şimşek ise oğlunun 'bipolar bozukluk' adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu şu sözlerle açıklamıştı: 'Oğlum iki gündür kayıp. Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evde çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah.'

Haci Bozkurt, DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0