Görüş Bildir
Haberler
Oyun Oynarken Mutluluktan Level Atlamamızı Sağlayan 10 Ferahlatan An

Oyun Oynarken Mutluluktan Level Atlamamızı Sağlayan 10 Ferahlatan An

Oyuncular bilir, oyun oynarken yaşanan kimi anlar vardır ki o an ne kadar sinirli ve stresli olsanız da bütün bunları size unutturup ferah bir  rüzgar gibi yüzünüze çarpıverir. Biz de her oyuncunun aşina olduğu, insanı anında ferahlatan 10 anı bir araya topladık, bakalım siz bunlardan kaçına aşinasınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnsanı neredeyse oyunu silme noktasına getiren o boss'u geçince...

1. İnsanı neredeyse oyunu silme noktasına getiren o boss'u geçince...

Özellikle Souls türünün sevdalıları iyi bilirler. Bazı boss'lar vardır ki ne yaparsanız yapın asla geçemezsiniz. Günlerce uğraşır, saldırı şemasını ezberler, internetten yardım ararsınız ama bir türlü başarılı olamazsınız. Sonra bir gün sihirli bir an gelir, yetenek ve biraz da şansın yardımı ile zorlu düşmanınızı alt edersiniz. Düşününce bile bi' rahatlama geldi.

2.

3. Kritik bir dereceli maçın ardından seviye veya lig atlayınca...

Bir üst lige yalnızca bir tık uzaktasınız ve hayal ettiğiniz konumla aranıza giren tek şey bir maç. Nefeslerin tutulduğu anların ardından gelen zaferin tadı ise kesinlikle paha biçilemez.

4. Günlerce uğraşılan, uğrunda uykusuz kalınan o zorlu bölümü geçince...

Her oyuncunun laneti hiç zor olmasa da çeşitli sebeplerle bir türlü geçemediği bölümlerdir. Ya zıplamayı beceremeyiz, ya reflekslerimiz yavaş kalır ama mutlaka normal şartlarda bizler için çocuk oyuncağı olacak bir şeyi nutkumuz tutulmuşçasına yapamayız. Üzerimizdeki şanssızlık kalkınca ise değmeyin keyfimize!

5. İddialaşılan arkadaşı farkla yenmek...

5. İddialaşılan arkadaşı farkla yenmek...

Neredeyse hepimizin çevresinde bir oyunda kendine çok güvenen ve karşısında duramayacağınızı iddia eden bir arkadaşı vardır. Bu arkadaşı o çok sevdiği ve uzman olduğu oyunda yenmek, hele ki ortada bir de iddia varsa insanı öyle rahatlatır ki bu hissi kelimelere dökmesi epey güç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yılların yaşlı kurdu emektar bilgisayar yeni çıkan oyunu sorunsuz bir biçimde çalıştırdığında...

Yeni çıkan oyunların sistem gereksinimleri malum. Minimum sistem gereksinimlerine baktıktan sonra 'acaba' diyerek yüklenen oyunu yaşlı mevcut PC zorlanarak da olsa açtığında sizin de içinize bir ferahlama çökmüyor mu?

7. Stresli bir günün ardından kendinizi oyunun kollarına bıraktığınız o an...

7. Stresli bir günün ardından kendinizi oyunun kollarına bıraktığınız o an...

Kontrollü bir ortamda günün stres ve yorgunluğunu atma şansı sunmaları açısından video oyunları oldukça kıymetli birer eğlence aracı. Eve gelip en rahat kıyafetlerimizi giydikten sonra favori oyunumuzun başına oturmak ise günün geri kalanında kafayı boşaltmak için müthiş bir yol.

8. Herkesten önce davranıp favori karakteri seçmek...

Farklı karekterlere sahip rekabetçi oyunları oynayan oyuncular iyi bilirler, kimi zaman esas savaş başlamadan önce verilen mücadele de ufak bir çarpışma gibidir. Oynarken en rahat hissettiğiniz, rakiplerinize adeta kabusu yaşattığınız o karakteri herkesten önce siz seçtiyseniz deyim yerindeyse içiniz soğur, oyun daha başlamadan keyifli bir hale gelir.

9. Aynı oyun zevki ve tarzına sahip kişilerle oyun oynamak...

9. Aynı oyun zevki ve tarzına sahip kişilerle oyun oynamak...

ADC'nize support olacak, zorlu bir zindana girerken sizi koruyacak o kişiyi bulduysanız oyun oynamanın keyfi bir üst noktaya çıkar. Daha siz adımınızı atmadan ne yapacağınızı adeta hisseden bir oyun arkadaşı ile oyun oynamanın zevki anlatılmaz yaşanır.

10. Hile kullanmadığınız halde karşı takım tarafından hilecilikle suçlanmak...

Bu bir oyuncunun yükselebileceği en üst mertebelerdendir. Oyunu o kadar iyi oynarsınız ki rakip takım sizi hile programı kullanmakla suçlar. Aslında olan şey ise çelik gibi refleksler ve akıl dolu stratejik hamlelerin bir araya gelmesidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tüm rakip takım karşısında tek kalmışken oyunu kazanmak, yani "clutch atmak"...

Takım arkadaşlarınız oyuna erken veda etmiş ve her üyesi ayakta olan bir rakip takımla baş başasınız. Herkesin gözü sizin üzerinizdeyken soğuk kanlılıkla takımınıza maçı kazandıracak o son hamleyi yapıyorsunuz... Maçın adrenalini damarlarınızdan yavaşça çekilirken size kalan şey ise kocaman bir ferahlama olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
6
4
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın