Görüş Bildir
Haberler
Sanal Dünyada Zirveye Bayrak Diktiler: Günümüzde En Çok Oynanan Oyunlar

Sanal Dünyada Zirveye Bayrak Diktiler: Günümüzde En Çok Oynanan Oyunlar

Oyuncuların şu günlerde oynamadan duramadığı oyunları sizler için listeledik. İşte zirvedekiler 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

14. Warframe

14. Warframe

Warframe ile uzay dünyasındaki savaşa hoş geldiniz. Warframe MMOFPS bir uzay oyunu türünün ilk örneklerinden olan ve  bedava oynanışı ile dikkat çekiyor. Oyunda kullanabilecek farklı silahlar ve karakterler mevcut.  Eğer Warframe oynamadıysanız, bu deneyimden çok şey kaybedersiniz. Oyunun aktif olarak günde 45.000 online oyuncu sayısına sahip.

13. Football Manager 2017

13. Football Manager 2017

Football Manager her yıl çıkan oyunları ile her zaman üst sıralar da olup, gerçek bir menajerlik deneyimi sunmaktadır. Bu yılda her zamanki gibi kendi dalında en üst sıraya tırmanıp, kendisini en çok oynanan oyunlardan biri haline getirmiştir. 2018 oyunun çıkması beklenen oyunun günlük aktif oyuncu sayısı 53.000 online. Sizde takımımı en iyi ben yönetirim diyorsanız Football Manager tam size göre bir oyun.

12. ARK: Survival Evolved

12. ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved bize eski çağlara götürüp dinazorlara tanıştıran, en iyi oyunlardan biridir. MMO tadında olan oyunda, dinazorları evcilleştirip onların üstüne binebiliyorsunuz. Onları besleyip, büyütüp evcil hayvan haline getirebiliyorsunuz. Kendi birliğinizi kurarak başka birliklere saldırıp savaş yaptığınız,  bu oyunun günlük 55.000 online oyuncuya sahip.

11. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

11. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege taktiksel bir FPS oyunu. Farklı tip karakterlerle operasyonlar yaptığımız, bu oyunda 5-5 takımlara ayrılıp farklı şekillerde, içeri girmeye çalıştığımız FPS türü bir oyundur. Rainbow Six  oynanış bakımından FPS türüne farklı bir şekil getirerek, kendini kanıtlamış ve listemizin 10. sırasına girmeyi başarmıştır. Günlük 60.000 online oyuncu sayısı olan bu oyun FPS için farklı bir deneyim arıyorsanız tam size göre.

10. Team Fortress 2

10. Team Fortress 2

Team Fortress 2 FPS tarihin ilk oyunlarından biri olan, farklı modlara sahip bir savaş oyundur. Bu farklı modları bütün oyunlara aşılayıp sayesinde sürüsüyle oyun çıkartmıştır.  Günlük 63.000 online oyuncuya sahip olan, eski toprak oyun aktif oyuncu sayesinde güncel kalmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

9. Hearthstone

9. Hearthstone

Hearthstone Blizzard'ın  yaptığı (World of Warcraft) karakterlerini kullandığı kart oyunudur. Bu oyunda amaç rakibi kendi kartlarınızla yenmektir. Oyun çıktığından beri adından söz ettirmektedir. Günlük 68.000 online oyuncusu kartlarıyla çarpışmaktadır. Sizde kartlarınızla çarpışmak istiyorsanız. Hearthstone tam size göre.

8. Grand Theft Auto V

8. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V çıktığı günden beri oyun dünyasını kavuran, hala binlerce oyuncuya sahip. Gta V oyun açık dünyada geçen kendi karakterinizi yaratıp onunla, görevler yapabildiğiniz bir oyundur. Oyunda yapılabilecek görevler banka soymak, araba çalmak ve adam öldürmek gibi farklı görev tarzıyla, Gta V çok sevebileceğiniz bir oyundur. 70.000 online oyuncuya sahip bu devasa oyun, kesinlikle tatmanız gereken bir deneyim sunmaktadır. Henüz bir Gta oynamadıysanız, hâlâ geç değil.

7. H1Z1: King of the Kill

7. H1Z1: King of the Kill

H1Z1: King of the Kill Hayatta kalma oyunların en iyilerinden biri olan H1Z1 Daybreak tarafından piyasaya sürürmüştür. Oyunda birçok buglar olmasına rağmen  hala oynanmaktadır. Oyunda paraşütten atlayıp şehirden silah bulup farklı oyuncularla savaştığımız, saklandığımız ve  konum almanın  adam vurmaktan çok daha önem taşıdığı, oyunun günlük 79.000 online oyuncusu vardır. Sizde hayatta kalma oyunları seviyorsanız H1Z1 size hitap edebilir.

6. Overwatch

6. Overwatch

Team Fortress'dan sonra çıkan bir çok oyuncu tarafından Team Fortness çakması denilen, Overwatch kendi türünde zirveye yükselmiş bir oyundur. Başka takımlara karşı oynanan oyunda, farklı modlar olup, farklı karakterleri  bulunduran oyunun günlük 130.000 online oyuncusu vardır. Bu rakamlarla Team Fortress  geride bırakan oyun kendi dalında, hala zirvede oturmaktadır.

5. World Of Warcraft

5. World Of Warcraft

World Of Warcraft MMORPG tarihi olan bu oyun yıllardır en çok oynanan oyunlardan biri olmuştur. Hala en çok oynanan MMORPG olmasına rağmen yapılan nerdeyse hiç bir oyun MMORPG oyun onu geçememiş ve koltuğundan kaldıramamıştır. Günlük 190.000 Online oyuncusu olan bu oyun hala liderliğini sürdürmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

4. Counter Strike Global Offensive

4. Counter Strike Global Offensive

Counter Strike Global Offensive Fps türünün babası olan küçüklüğümüzden beri internet kafelerde oynadığımız bu oyun kendini yıllardır güncelleyerek yerini hala korumaktadır. Günlük 550.000 online oyuncuya sahip olan bu oyunu oynamadıysanız çocukluğunuzda hiç okuldan kaçmamışsınız demektir.

3. Dota 2

3. Dota 2

Dota serisinin 2.oyunu çıkarttığı Dota 2 oyun dünyasının ilk MOBA tarzı oyunlarındandır. Hala aktif olarak turnuvaları düzenlenen ve her ay güncellenerek karşımıza farklı şekillerde çıkan bu oyunun, günlük 800.000 online oynayan oyuncu sayı vardır. Oyuna girdikten sorna saatler hatta haftalar sonra bile keşfedebileceğiniz birçok karakter vardır. Oyunun bunlara bizi sağlamaya devam ettikçe, kolay kolay vazgeçilmez olacağı kesin.

2. Player Unknown Battleground

2. Player Unknown Battleground

Player Unknown Battleground diğer adıyla PUBG oyun dünyasının yeni gözdesi olan bu oyun H1Z1,Csgo,Dota gibi oyunları tahtından etmiş ve en üst sıraya adını yazmıştır. Güzel grafikleri ve hayatta kalma duygusunu taşıyan bu oyun geleceğin ve günümüzün en çok oynanan oyunlarından biri olcağını belli etti. Günlük 980.000 online oyuncuya sahip olan PUBG oyun dünyasında yükselmeye devam ediyor.

1. League of Legends

1. League of Legends

League of Legends çıktığı günden beri ülkemizde ve dünyada en çok oynanan online oyun olan, League of Legends MOBA türün de büyük yankı uyandırmıştır. Oyun dünyasının kralı olan League of Legends günlük 1.200.000 online oyuncu sayısıyla hala kral koltuğunda oturmakta. MOBA türündeki her ülkede ligleri ve onları temsil eden takımları olan oyunda, her yıl düzenlenen dünya şampiyonası ile League of Legends sınır tanımadan yoluna devam etmekte.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
56
50
20
18
17
15
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer Karataş

Kaynak Gösteme şansınız nedir acaba ?