Görüş Bildir
Haberler
Oynayanı Çeşitli İkilemlere Sokup Sürprizlerle Şaşırtan Undertale Benzeri 11 Oyun

Oynayanı Çeşitli İkilemlere Sokup Sürprizlerle Şaşırtan Undertale Benzeri 11 Oyun

Toby Fox imzalı Undertale 2015 yılında çıkış yapmış ve oyun dünyasının hafızasına adını altın harflerle yazdırmıştı. Yerin altında unutulmaz bir serüven sunan Undertale birçok oyuncunun gönlünde özel bir yere sahip. Undertale'in izinden giden ya da oyuncuyu benzer formüllerle sınayan oyunları listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. LISA: The Painful

1. LISA: The Painful

Undertale ile birçok açıdan büyük benzerlikler gösteren LISA: The Painful, hayatta kalma ve fedakarlığa dair kolay kolay unutamayacağınız bir hikaye anlatıyor. 

Post-apokaliptik bir diyarda geçen yapım sizi en az Undertale kadar etkileyecek.

2. Heartbound

2. Heartbound

Genel tarzıyla Undertale ile büyük benzerlikler gösteren Heartbound, Steam üzerinde 1000'den fazla incelemesiyle Son Derece Olumlu notunu almayı başardı. Pirate Software imzalı RPG oyunu bir çocuğun köpeğiyle çıktığı gizem dolu bir macerayı anlatıyor.

3. NieR: Automata

3. NieR: Automata

NieR: Automata sizi derin düşüncelere sürüklerken ikilemlerle dolu bir serüvenin tam ortasına bırakacak. Oyun dünyasının en özel oyunlarından biri olan NieR: Automata'ya bir şans vermelisiniz. 

Fakat oyunu bitirdikten sonra bir maceranın psikolojik yorgunluğunu üzerinizden atamayacağınızı belirtelim..

4. OneShot

4. OneShot

OneShot ise sönmüş güneşi tekrar uyandırmak için yola çıkan bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Güneşe tekrar hayat vermek için çıkacağınız yol ise birbirinden korkutucu tehlikelerle dolu.

5. Mondealy: Day One

5. Mondealy: Day One

Steam üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Mondealy: Day One ise oyuncuları 'canavarların yaşadığı bir yer altı krallığına' davet ediyor. Undertale sevenler için hikaye biraz tanıdık gelebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. OFF

6. OFF

Sürreal bir macera oyunu ola OFF ise sizi mütevazı grafiklerle birleşen derin bir maceraya çağırıyor. Karışık hikayesi ve unutmayacağınız karakterleriyle OFF aklınıza kazınacak ve oynadıktan sonra Undertale'in de daha anlamlı gelmesini sağlayacak.

7. Doki Doki Literature Club

7. Doki Doki Literature Club

Steam üzerindeki ücretsiz oyunlardan biri olan DDLC ise bir edebiyat kulübünde geçirebileceğiniz en unutulmaz deneyimi sunuyor. Bu oyun hakkında ne desek eksik kalır diyor, ne söylesek sürprizi kaçar diye de ekliyoruz. 

Masum görünümüne rağmen psikolojik korku unsurlarını barındırdığını belirtmekte fayda var.

8. Pony Island

8. Pony Island

Pony Island ise listemizdeki diğer yapımlara kıyasla çok daha ilginç bir tarzı benimsiyor. 'Kutunun dışından düşünmenizi isteyen oyun' sizi akıllıca tasarlanmış bulmacalarla test ederken gördüğünüz her şeyi sorgulamanızı isteyecek.

9. Spec Ops: The Line

9. Spec Ops: The Line

FPS dünyasının en derin hikayelerinden birini sunan ve oyuncuyu kurşunların ardındaki hikayeye götüren Spec Ops: The Line, sizi daha önce bir savaş oyununda görmediğiniz yerlere götürecek. Savaşan bir askerin zihnine...

10. To the Moon

10. To the Moon

Bizi hatıralara dair hüzün ve umut dolu bir yolculuğa çıkaran To the Moon, oyun dünyasında geçireceğiniz en kıymetli deneyimlerden birini sunacak. To the Moon'u asla unutmak istemeyeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Deltarune

11. Deltarune

Undertale'in geliştiricisi Toby Fox tarafından geliştirilen Deltarune 'ben aynı formülden istiyorum' diyenlerin oynaması gereken yegane yapım. Birinci ve ikinci bölümün ücretsiz olarak sunulduğu oyunu kesinlikle deneyim etmelisiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın