Görüş Bildir
Haberler
Otomobilde Vurup Saatlerce Dolaştırdı: Fatma Erdoğan Şiddet Gördü, Boşanmak İstedi, Tehdit Edildi ve Öldürüldü

Otomobilde Vurup Saatlerce Dolaştırdı: Fatma Erdoğan Şiddet Gördü, Boşanmak İstedi, Tehdit Edildi ve Öldürüldü

ozcanmine
18.03.2019 - 17:34

Fatma Erdoğan 22 yaşındaydı. 4 aylık evli olduğu eşinden şiddet gördüğü için evini terk etti ve ailesinin yanına taşındı. Uzaklaştırma kararına rağmen boşanma aşamasında olduğu Eren Erdoğan tarafından tehdit edildi. Dün akşam iş yerinden dönerken silah zoruyla saldırgan tarafından yolu kesildi, tehditle araca bindirildi ve öldürüldü. Anne Kıymet Alya 'Benim çocuğumu vuruyor ve saatlerce dolaştırıyor. Hastaneye gitseydi kurtulurdu. Benim çocuğum arabada geze geze can veriyor' dedi.

Saldırgan hakkında uzaklaştırma kararı bulunuyordu.

Saldırgan hakkında uzaklaştırma kararı bulunuyordu.
Saldırgan hakkında uzaklaştırma kararı bulunuyordu.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, 4 ay önce Eren Erdoğan ile evlenen Fatma Erdoğan, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak istedi ve evi terk ederek ailesinin yanına yerleşti. Geçtiğimiz günlerde eski iş yerini ziyaret etmek için Sefaköy'e giden Fatma Erdoğan'ın, iş yerinden döndüğü sırada eşi Eren Erdoğan tarafından yolu kesildi. 

Hakkında uzaklaştırma kararı verilen Eren Erdoğan, zorla arabasına bindirdiği eşi Fatma Erdoğan'ı başından vurdu. Genç kadının araçtaki cansız bedeniyle bir süre dolaşan Eren Erdoğan, durumu ailesine anlattı. Ailesinin ve akrabalarının çabaları üzerine Halkalı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"4 ay yaşadım onunla, 4 ay daha yaşasaydım benim o evden cenazem çıkardı" demiş.

"4 ay yaşadım onunla, 4 ay daha yaşasaydım benim o evden cenazem çıkardı" demiş.

Kızının eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini söyleyen anne Kıymet Alyar, kızının şiddet gördüğünü ve bu nedenle boşanmak istediğini söyledi. Kızının bu süreçte evini terk ederek ailesinin yanına döndüğünü ifade eden Alyar, kızının mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı talep ettiğini belirtti. 

Eren Erdoğan'ın ise bu karara uymadığını sürekli mahallelerine geldiğini, silah sıktığını ve kızını tehdit ettiğini ifade eden anne şöyle devam etti:

'Kızım sürekli '4 ay yaşadım onunla, 4 ay daha yaşasaydım benim o evden cenazem çıkardı' diyordu. İkinci kez uzaklaştırma kararı vardı. Ben devletimden yardım istiyorum. Bizim yanımızda olsunlar. Çıkarmasınlar onu cezaevinden, müebbet hapis alsın istiyorum. Canım çok yanıyor. İçeride olduğu halde telefonundan tekrar paylaşım yapmış. Tekrar geri döneceğim demiş. Dünden beri gözaltında olan bir insan bunu nasıl yapabiliyor? Benim geride çocuklarım var, ailecek korku içerisindeyiz. Ben devletimden sahip çıkmasını istiyorum.'

"Anneni öldürürüm' diyordu. Bana yanaşmasın diye yavrum kendini feda etti" 🎥

Kızının, Eren Erdoğan tarafından tehdit edildiğini belirten Alyar, kızının kendisini korumak için kendisini feda ettiğini belirtti. ''Anneni öldürürüm' diyordu. Bana yanaşmasın diye yavrum kendini feda etti' diyen Kıymet Alyar, Eren Erdoğan'ın ailesinin de normal olmadıklarını söyledi. Alyar, 'Bıçakla çocuğun üzerine yürüyor. Bunlar evde yaşanırken annesi komşusuna 'biz aşağıda pastanede çay içelim' diyor. Böyle bir anne olur mu?' ifadelerini kullandı.Anne Alyar ayrıca 'Kızımın telefonunda tehdit mesajları hala duruyor' dedi.

Eren Erdoğan'ın kelepçeli fotoğrafını sosyal medyada paylaştığı ve 'Döneceğim' dediği aktarılıyor.

Eren Erdoğan'ın kelepçeli fotoğrafını sosyal medyada paylaştığı ve 'Döneceğim' dediği aktarılıyor.

Fatma Erdoğan'ın dayısı Abdullah Aladağ, yeğeninin sürekli eşi tarafından şiddet gördüğünü ve bu nedenle yeğeninin boşanmak istediğini, sürekli tehdit edildiğini söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: 

'Çalıştığı yerden izin almaya gitmişti yeğenim Fatma, korkudan işten çıktı. Dün gece bunu dönerken yakalıyor. Bu mahallenin çocuğu çocuk, bir şekilde haberi oldu. Arabayla geldi. Silah zoruyla arabaya bindirdi. Basın Ekspres yolunda arabanın içinde yakın mesafeden yüzünden vuruyor kızı, götürmüyor hastaneye geziniyor arabayla, annesinin yanına gidiyor, akrabalarını çağırıyor. Bir avukat arkadaşını alıyor yanına, demek ki kızın acı çekmesi hoşuna gitti ki, onu gezdirdi. Annesiyle akrabalarıyla görüşmüş ondan sonra cesetle beraber polis karakoluna gidiyorlar. Hiçbir canide ben böyle bir şey görmedim. Gidiyorsun karakola, polise 'ceset arabamda' diyorsun. Panik yok bir şey yok, ceset arabamda diyor. Bugün birkaç saat önce, sosyal medya hesabından kelepçeli fotoğrafını paylaşıp 'tekrar döneceğim' diyor.'

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Tımarhaneye dönmüş ülke bugünü de boş geçmedik. Bu dinamiklerle sadist ataerki yetişirken insanlar normaldir, biz de lanet ederiz. Uzaklaştırma kararını kağı... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

"Kosta Rika....Evlenmek mi istiyorsunuz, 6 haftalık kursa gitmek zorundasınız. Geçemediniz mi, evlenemezsiniz, bir daha kursa gideceksiniz. Anne baba mı olm... Devamını Gör

Umut

mahkemede takim elbiseyi giyecek bu serefsiz ve ceza indirimi alacak. sonra ben erkegim diye ortalikta gezecek

fulya serezoglu

hasta ruhlu orospu cocukları azalarak değil hemen bitin tükenin artık..