Görüş Bildir
Haberler
Otomobil Devleri Üretimi Durdurdu! Enerji Kesintisinin Gazabına Uğradılar...

Otomobil Devleri Üretimi Durdurdu! Enerji Kesintisinin Gazabına Uğradılar...

GNS
24.01.2022 - 21:46

Otomobil sektöründe öncü isimler, yaşanılan çip krizi ve elektrik kısıtlaması dolayısıyla üretime ara verdiklerini açıkladı. Pek çok otomobil markasının yaşanan kriz sebebiyle üretimi durdurmuş olması, araç sektörünü takip edenlerin dikkatini çekti. Tofaş, Ford Otosan,  Hyundai, Man ve Renault gibi şirketler belirli sürelerde üretimi durdurduklarını açıkladı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Otomobil devi şirketler yaşanılan krizler sonucu üretimi durdurduklarını açıkladı. Çip ve enerji ile ilgili sorun yaşayan otomotiv üreticileri yaptıkları açıklamalarda, özellikle elektrik kısıtlaması sebebiyle ara verildiğini ifade etti. Tofaş, Ford Otosan,  Hyundai, Man ve Renault durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Otomotiv Sektöründe Üretime Ara

Otomotiv Sektöründe Üretime Ara

Otomotiv sektöründe zorlu bir haftaya giriş yapıldı. Yaşanan çip krizi ve beraberinde gelen elektrik kısıtlaması dolayısıyla bazı firmalar bu hafta üretime ara verdiklerini duyurdu.

Araç Üretimine Ara

Araç Üretimine Ara

Tofaş, Bursa'daki fabrikasında elektrik kesintisi dolayısıyla bu akşamdan itibaren perşembe gününe kadar üretime üç gün süreyle ara verdiğini ifade etti.

Ford Otosan, Hyundai, Man gibi diğer fabrikalarda da duruş tarihleri bugün itibariyle netleşecek.

Aynı zamanda Bursa'da üretim yapan Oyak Renault, iç iletişim yoluyla çalışanlarına bugünden başlayarak üretimi çip krizi nedeniyle iki hafta durdurma kararı aldığını belirtmişti.

Otomotiv sektörüne yaşanan 3 günlük kaybın yan sanayiyle birlikte 1 milyar dolar gibi bir seviyeye ulaşması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın