Görüş Bildir
Haberler
ÖSYM Başkanı Ersoy'dan İsmailağa Cemaati Liderine: 'Gül Yüzlü Efendim'

etiket ÖSYM Başkanı Ersoy'dan İsmailağa Cemaati Liderine: 'Gül Yüzlü Efendim'

Emre Ordu
04.08.2022 - 14:04 Son Güncelleme: 04.08.2022 - 14:53

KPSS'deki skandalın ardından ÖSYM Başkanlığı'na getirilen Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'un, İsmailağa Cemaati'nin hayatını kaybeden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'na 'gül yüzlü efendim' dediği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

KPSS'de birçok sorunun Yediiklim Yayınevi'nin deneme kitapçığındaki sorularla aynı olduğunun ortaya çıkmasının ardından ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. Aygün'ün yerine Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy atandı.

Yeni ÖSYM Başkanı Ersoy'un İsmailağa Tarikatının hayatını kaybeden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için 'Gül yüzlü efendim' dediği ortaya çıktı. 

Ersoy'un, Ustaosmanoğlu'nun ölümü sonrasında paylaştığı taziye mesajında 'Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri Rabbim sana rahmet eylesin Habibine komşu eylesin Gül yüzlü efendim' dediği görüldü.

"Önemli olan atananın değil, atayanın değişmesi"

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Bülent Maraklı, Ersoy'un sözlerini paylaşarak, 'Yeni ÖSYM Başkanı, atandığı an Twitter hesabını kapatmış olsa da birkaç tweetine Google sayesinde ulaşılıyor. Tarikatçıya 'efendim' diyen bir ÖSYM Başkanı'mız var artık. Arkadaşlar önemli olan atananın değil, atayanın değişmesi. Biz değiştireceğiz' dedi.

İsmailağa Cemaati'nin sohbetlerinde

İsmailağa Cemaati'nin sohbetlerinde
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca OdaTv'nin aktardığı bilgiye göre, Prof. Ersoy’un daha önceleri İsmailağa cemaatine bağlı İlkseç Vakfı’nın Nokta Gençlik Örgütünün düzenlediği sohbetlere katıldığı da görüldü. 

Ayrıca İlim Yayma Cemiyetinin de ziyaret ettiği Ersoy, Halen, Milli Görüşçü Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Başkanlığını yürütüyor. 

ESAM, İslam NATO’sunun kurulması, İslami Birleşmiş Milletlerin oluşturulmasını savunan bir düşünce kuruluşu olarak öne çıkıyor.

Twitter hesabını kapattı

Yeni ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, Twitter hesabını kapattı. İşte yeni başkanın Twitter arşivindeki dikkat çeken mesajları:

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
169
87
54
32
25
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Balık baştan koktuğu için görevden alınanlar ya da affını isteyenler oyundan çekildiğinde durum düzelmiyor. Öğretmene, doktora cephe alıp hacıya hocaya itiba... Devamını Gör

Mustafa Akan

Uyuşturucu kullanan alkolik tecavüzcü olsa bu kadar tepki vermezsiniz

Halil Değerli

Ha abc cemaati... Ha bac cemaati... Ha cba cemaati... .... Hepsi aynı dışkının elli tonu... .... 🤪😡😠👻

Başkent Kuşları

Hepsi değil aralarında ABD nin fonladiklari var.Hepsini aynı kefeye koymak ön yargidir iftirafir

Resho

İncelesinler bu cemaat üyesi olup da son sınavlarda kim ne almış baksınlar. Kağıtları tek tek incelensin. O zaman belki suç ortaklarını da bulmuş olursunuz.

Pasif Kullanıcı

Kendi yorumumu begendigimi nereden biliyon biyerlerinden uydurma bence😂😂 ben bademlenmis falan da değilim kendi fikrimi belirttim sadece