Görüş Bildir
Haberler
Oscarlı Jennifer Lawrence: 'Türk Hayranlarımın Filmi Seveceklerini Sanıyorum'

etiket Oscarlı Jennifer Lawrence: 'Türk Hayranlarımın Filmi Seveceklerini Sanıyorum'

Emre Ordu
10.12.2016 - 18:44 Son Güncelleme: 10.12.2016 - 22:39

13 Ocak'ta vizyona girecek yeni filmi Uzay Yolcuları'nı (Passengers) değerlendiren Oscar ödüllü genç oyuncu Jennifer Lawrence Türk hayranlarına da seslendi: 'Türk hayranlarımın bu filmi görmesi için sabırsızlanıyorum. Gerçekten bununla gurur duyuyorum. Filmi seveceklerini sanıyorum.' 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oscar ödüllü Jennifer Lawrence ile Hollywood oyuncusu Chris Pratt'in rol aldığı Uzay Yolcuları (Passengers) 13 Ocak‘ta vizyona girecek.

Bilim kurgu sevenleri sinema salonlarına çekmesi beklenen filmde, 120 yıl süresince uyuyarak başka bir gezegene gitmekte olan uzay gemisindeki 5 bin yolcudan Aurora ve Jim'in uyku kabininde 90 yıl önce uyanması ve binlerce yolcusu ile uzayda ilerlemekte olan geminin kaderini değiştirmek için verdikleri mücadele anlatılıyor.

"Türk hayranlarımın filmi seveceklerini sanıyorum"

Lawrence, bir kadın olarak romantizmi ve romantik elementler barındıran yapımları daha çok sevdiğine işaret ederek, bilim kurgu ya da romantik film arasında tercih yapmak konusunda, 'Aurora ve Jim arasındaki ilişkinin ilginç olduğunu düşündüm. Ayrıca ikisi arasındaki hikaye çok etkileyiciydi. Ancak filmi izledikten, tüm bu özel efektleri, gemiyi ve filmin o ilginç sonunu da gördükten sonra tercihim sanırım romantizmden yana olmazdı.' diye konuştu.

Ayrıca Türkiye'deki hayranlarına da seslenen Lawrence, 'Türk hayranlarımın bu filmi görmesi için sabırsızlanıyorum. Gerçekten bununla gurur duyuyorum. Filmi seveceklerini sanıyorum' dedi.

"En az bizim kadar çok eğleneceğinizi umuyorum."

"En az bizim kadar çok eğleneceğinizi umuyorum."

Filmin iki başrolü Jennifer Lawrence ve Chris Pratt 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmin diğer başrol oyuncusu ABD'li aktör Chris Pratt de Lavrence gibi Türk hayranlarına filmi mutlaka izlemeleri önerisinde bulundu. Pratt, 'Eşsiz bir konusu var. İkimiz de bu film için çok çalıştık ve filmi izlediğinizde en az bizim kadar çok eğleneceğinizi umuyorum.' diye konuştu.

Yönetmenliğini Morten Tyldum'ın üstlendiği filmde, Lawrence ve Pratt'in yanı sıra Michael Sheen, Laurence Fishburne ve Andy Garcia da rol aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
548
273
225
68
36
29
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaucho

Ülkece bilim hayranı olduğumuzdan söylüyor. Zaten tüm dünya bunu biliyor jennifer'da açıkça söylemiş. Akp sayesinde Türkiye bir bilim yuvasına döndü. Siz hiç... Devamını Gör

Hazal Venus

İlk ciddi sandım sonra asdoılsa

Vertenyan

film konya ovasında mı geçiyo mk karı niye böyle demiş

Külmiz Onaran

Jennifer'ın önüne Dünya haritasını koyun, Türkiye'nin yerini gösteremez eminim. Sunucu Yozgat'lı hayranlarınız için bir şey söylemek ister misiniz diye sorsa... Devamını Gör

Murat Delen

en buyuk hayranında benim ama sen okulu bırakıp oyunculuğa atılmışsın,bende seviyorum ama yönlendiren olmadı bizi,bir kaç kişi spou sevdim bıraktım okul daha... Devamını Gör