Görüş Bildir
Haberler
Ortalama Bir Türk'ten Ne Kadar Zenginsin?

etiket Ortalama Bir Türk'ten Ne Kadar Zenginsin?

2020 Türkiye kişi başı milli gelir açıklandı. Bu açıklamalara göre bakalım, sen ortalama bir Türk'ten ne kadar zenginsin? 

Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Öncelikle şu anda bir işte çalışıyor musun?

4. Pekii ne sıklıkla sinemaya gidersin?

5. Imm... Ne sıklıkla alışverişe çıktığını da söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yurt dışına çok fazla çıkar mısın?

7. Pekii arkadaşlarınla eğlenmek için ne sıklıkla dışarı çıkarsınız?

8. Kıyafetlerinde markaya çok önem verir misin?

9. Son olarak, senin telefonun bunlaradan hangisi?

Ortalama bir Türk'ten zenginsin!

Hesaplamalara göre 2020 Türkiye kişi başına düşen milli gelir 4.450 TL. Sen ya bu ücrette ya da bu ücretin üstünde bir gelir kazanarak Türk ortalamasının üstündesin. Sürekli gezmeyi veya alışveriş yapmayı seviyorsun. Zaman zaman eğlencenin de dibine vuruyorsun. Ortalama bir Türk'ten çok daha rahat yaşam kalitesine sahipsin. Seçimlerinde çok fazla zorlanmıyorsun. Paranı sadece ihtiyaçlarına değil, eğlenmeye yani kendine de ayırabiliyorsun. Anlayacağın ortalama bir Türk'ten daha zenginsin!

Sen ortalama bir Türk gelirine sahipsin!

Hesaplamalara göre 2020 Türkiye kişi başına düşen milli gelir 4.450 TL. Sen bu gelirin ya altında ya da çok yakınsın. Kazandığın gelirle ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, zaman zaman da eğlenmek için kendine harcıyorsun. Öyle paranı çar çur etmiyorsun. Hesaplı harcamaya dikkat ediyorsun. Çoğumuzun olduğu gibi ay sonuna paranı zor yetiriyorsun.Her zaman olmasa da bazen etkinliklere katılıyorsun. Anlayacağın ortalama bir Türk gelirine sahipsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
255
114
63
22
22
19
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rodney McKay

Sinemaya, partiye, alışverişe gitmeyi sevmiyorum diye ortalama gelire mi sahip oluyorum :D Ya da android kullanıyorum diye :D

Pasif Kullanıcı

partiyi anladım da, sinema sevilmez mi be arkadaş? sanat güzeldir. gerçi son yılların filmleri genelde çöp oluyor ama, oluyor güzel filmler yine de arada.

emnflkk

ben işsizim bana diyo ki 4450 aliyon xjdjsjnd

Bucky B

Ona değil de en çok eğlenmene güldüm :)

Renkli Bulut

HAYATIMIZDA SİNEMAYA GİTMEDİK..EĞLENCEYE GİTMEDİK..DÜĞÜNE BİLE GİTMEDİK ..EVİMİZE ÜTÜ GİRMEDİ.KOLTUK TAKIMIMIZ BİLE OLMADI..EV KİRA İŞ YOK DOĞALGAZ GEÇEN AY ... Devamını Gör