Görüş Bildir
Haberler
Ordu'da İYİ Partili Sandık Görevlisi Katledildi!

Ordu'da İYİ Partili Sandık Görevlisi Katledildi!

Emre Ordu
28.05.2023 - 22:57 Son Güncelleme: 29.05.2023 - 00:06

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde İYİ Partili sandık görevlisi Erhan Kurt, saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırıyı AK Parti'nin seçim kutlamalarından dönen kişilerin gerçekleştirdiği öne sürüldü. Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Poyraz, şunları kaydetti:

'Bu akşam İYİ Partimizin Ordu İli Gülyalı İlçesi üyemiz ve sandık görevlimiz Erhan Kurt İlçe Başkanlığımızın önünde gerçekleşen bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Erhan kardeşimize Allah’tan rahmet ailesi, sevenleri ve İYİ Parti camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz, Millet olarak bizleri ayrıştıran dilin sonucu olan bu hain saldırıyı ve tüm fail/failleri nefretle kınıyoruz. Sürecin kararlı takipçisi olacağız.'

BirGün'ün aktardığı bilgiye göre olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, “47 yaşındaki parti üyemiz Erhan Kurt sandık görevini tamamladıktan sonra CHP Gülyalı Belediye’sine ıslak imzaları teslim ettikten sonra evine giderken bina dışında saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren kişiler AKP’nin zafer kutlamalarına katılan kişilerdi ve Erhan Kurt’u tanımıyorlardı. Sadece CHP binasından çıktığı için minibüsten inerek Kurt’a saldırdılar. Bıçak darbesi boğazına ve kalbine geldi. 47 yaşındaki partilimizi hastaneye yetiştirdik ama maalesef kurtaramadık' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ceren hanım

anasini evlatsiz,esini kocasiz,evlatlarini babasiz biraktiniz..deger mi?nasil bir vicdan bu?yazik bir can gitti bu kadar mi degersiz insan?

AlchemisTT

değersiziz kardeşim

Biker Lady

Şaşırdınız mı?? Bu katliamcı zihniyet meclise girdi. Yetmedi silahlarla (magandaların ve geri kalmışların kutlama aracı), meşalelerle sevinç kıyamet bunu kut... Devamını Gör

Derin Hilal Bilmez

Yok artık 🤦‍♀️ bu kadar insanlıktan çıkmış olamayız