Görüş Bildir
Haberler
Oppo N3'te Yeni Bir Soğutma Sistemi Yer Alabilir

Oppo N3'te Yeni Bir Soğutma Sistemi Yer Alabilir

Caner
21.09.2014 - 19:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oppo N3'Te Yeni Bir Soğutma Sistemi Yer Alabilir

Oppo’nun döner kameraya sahip akıllı telefonu N1’in devam modeli N3 ekim ayında tanıtılacak. Şirket tarafından da resmen onaylanan akıllı telefona ait bir süredir bazı görüntüler yayınlanmaya başladı. İnternete servis edilen son görüntüden anlaşıldığı kadarıyla Oppo N3 selefinden daha modern bir görüm sunacak.

Oppo N3'ün dikkat çeken özelliği sadece döner kamerası olmayacak. Telefona ilişkin yayınlanan son görüntü Oppo N3’te yer alacak işlemci bileşenini gösteriyor. İşlemcinin özel bir malzeme ile kaplı olduğu görülüyor. Söz konusu malzeme işlemciyi soğuk tutarak telefonun ısınmasını engellemeye çalışacak. Bu durum telefon hiç ısınmayacak anlamına gelmiyor, ancak son zamanlarda akıllı telefonların büyük bölümünde sorun olmaya başlayan ısınma sorununu ciddi manada azaltacaktır.

İşlemcide meydana gelen ısınmaya bağlı olarak telefonda performans düşüşü ve pil kullanım süresinde azalma gerçekleşiyor. Alt bölümdeki görüntüde kullanılacak özel malzemenin işlemciyi nasıl kapladığına göz atabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde Oppo N3 hakkında daha fazla bilginin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/opp...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0