Görüş Bildir
Haberler
Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun Sosyal Medyadan Gelen Soruları Yanıtlıyor!

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun Sosyal Medyadan Gelen Soruları Yanıtlıyor!

lalelililer
01.11.2022 - 17:04

Uzun süredir dört gözle beklediğimiz Kardeşlerim dizisi oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. İyi seyirler:)

Kardeşlerim Dizisi Konusu

Kardeşlerim, NG Medya imzalı, ilk bölümü 20 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram, gençlik ve aşk türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete yer alıyor

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul’un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Dizi, For My Family adıyla dünya televizyonlarında da büyük bir başarı gösteriyor. İspanya, Şili, Cezayir, Bahreyn, Çad, Cibuti, Mısır, Gazze, İran, Irak, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Libya, Moritanya, Fas, Umman, Filistin, Katar, Suudi Arabistan, Somali, Güney Sudan, Sudan, Suriye, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri, Batı Şeria, Yemen, Rusya, Romanya, İsrail, Özbekistan olmak üzere 30'dan fazla ülkede yayınlanmaktadır. 15 Ağustos 2021'de Orta Doğu'nun en büyük internet platformlarından olan OSN'de yayınlanmaya başlamıştır.

Kardeşlerim Dizisinin Doruk Atakul’u Onur Seyit Yaran Kimdir?

13 Ocak 1995 doğumlu olan Onur Seyit Yaran, İstanbul doğumludur. Best Model of Turkey 2016 birincisidir. Best Model of Turkey yarışmasının ardından Best Model Of World yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde eğitim aldı. Uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, futbolculuğunun yanı sıra satranç sporcusudur. 2018 yılında Kalk Gidelim adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Onur Seyit Yaran, Vuslat dizisinde de oynamıştır. Şimdilerde ise Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’de Doruk karakterine hayat veriyor.

Kardeşlerim Dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir?

Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2004 İstanbul doğumlu Türk sinema ve dizi-film oyuncusudur. Oyunculuğa 2012 senesinde çocuk oyuncu olarak başlamıştır. Bir süre çocuk rollerinde oynadı. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda'daki oyunculuğuyla çok beğeni topladı. Şimdilerde ise Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat veriyor.

Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Nazlı Çetin (Leyla), Berk Ali Çatal (Tolga)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun Sosyal Medyadan Gelen Soruları Yanıtlıyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın