Görüş Bildir
Haberler
Onedio Müneccimlik Gururla Sunar! İstediğin Konuda Bir Soru Sor, Ne Olacağını Söyleyelim

etiket Onedio Müneccimlik Gururla Sunar! İstediğin Konuda Bir Soru Sor, Ne Olacağını Söyleyelim

31.01.2018 - 13:39

Şimdi sorunuza güzelce odaklanın ve sonuca hazır olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen sor Onedio cevaplasın.

Evet!

Tatlım hiç üzülme, tıpkı senin gibi onun da aklı hala sende. İlk günkü gibi aşık sana. Aranızda bir takım problemler yaşanmış ve severek ayrılmışsınız. Aşkınızın ateşi buram buram geliyor. Öyle hissediyorum ki, bir karşılaşma sonrasında duygularınız alev alacak ve bu barışma gerçekleşecek. Mutluluklar şimdiden :)

Biraz Zaman!

78.media.tumblr.com

Hislerimize göre sizin biraz zamana ihtiyacınız var, arada bir kızgınlık görüyoruz. Eski sevgilini epey kızdırmışsın bu da aşkınızın önüne geçmiş. Ama şunu unutma sana hala kızgınsa kalbinde hala sen varsın demektir. Zaman her şeyin ilacı biraz sabret şekerim.

Maalesef hayır :(

Terk eden taraf sen olduğun için sana çok kızmış. Bu siniri de hala geçmemiş. İlişkiniz boyunca da birbirinizi çok yormuşsunuz. Sizin kaderinizde farklı kişiler var. Unutmak zor ama bunu yapmak zorundasın. Çünkü size bir barışma gözükmüyor :(

Evet!

Evet!

Hiiiç merak etme o büyük aşkını sonunda bulacaksın. Hem de hiç tahmin etmediğin biri olacak ve çok büyük bir aşk yaşayacaksınız. Bize sorarsan etrafına biraz daha dikkatli bak senin onu fark etmeni bekliyor çünkü...

Henüz değil!

Henüz değil!

Şu sıralar daha eskiyi bile unutamamışken yeni birini hayatına alman doğru olmaz. Zaten evrende bunun farkında ve karşına birini çıkarmayacak. Kariyerine ya da okuluna odaklanman senin için en iyisi olacaktır. Geçmişle bağlarını kopart ve yeni hayatına odaklanmaya çalış.

Evet!

Evet!

Arkadaşların vasıtasıyla hayatına girecek bu kişi. Görür görmez ondan müthiş enerji alacaksın. Sana yaşadığın tüm zorlukları unutturacak biri bu kişi. En zor anında çıkacak hem de karşına. En güzeli de bu değil mi zaten?

Evet!

Evet!

Bu işi alabilmek için ne kadar emek harcadığını hissediyoruz. Bazen yalnızca emek yetmez biliyorsun, şans da lazım insana. İşte şu anda yıldızın o kadar parlak ki şans kesinlikle senden yana. Telefonundan gözünü ayırma ve mail adresini de sık sık kontrol etmeyi unutma. Şimdiden tebrikler :)

Bekle!

Bekle!

Şans bu sıralar pek senden yana değil. Farkındayız çok istiyordun bu işi ama olmuyorsa da zorlamamak gerekir. Emin ol hayat senin karşına çok daha iyi bir iş çıkaracak. Eğer bu işe alınsaydın o büyük fırsatı kaçıracaktın. Kaderin çarkları senin için dönüyor yalnızca birazcık sabretmen gerekli.

Sabret!

Sabret!

Aurandan anladığımız kadarıyla bu çok istediğin iş senin için olumsuz sonuçlanacak gibi, yalnızca kendini birazcık daha geliştirmen gerekiyor. Zamanı geldiğinde aradaki farkı sen de anlayacaksın. Eğer şimdi hazır değilken seçilirsen bu işe, istediğin ilerlemeyi kaydedemeyeceksin. O yüzden en iyisi sabretmen ve kendini geliştirmen.

Evet!

Evet!

Onun da sana karşı hisleri çok yoğun. Yalnızca biraz çekingen olduğu için henüz sana açılamamış. Fakat sen bunu onun kaçamak bakışlarından hissedebilirsin. Ona biraz daha yakın davran ve cesaretlenmesini sağla, sonra sana koşarak gelecek :)

Boşver!

Boşver!

Hoşlandığın kişi hiç de düşündüğün gibi bir beyaz atlı prens değil. Yanlış bir insan, beraber olursanız üzüleceğin biri. Ben senin kaderinde sana çok aşık olacak çok düzgün birini görüyorum. Bu kişiyi bekle.

Sabret!

Sabret!

Şu anda seni arkadaş olarak görüyor ama ufak ufak kıvılcımlar başlamış. Yani aslında onun da kafası çok karışık. Tam olarak sana ne hissettiğini anlayamamış ama zamanla sana aşık olacak. Maalesef birazcık sabretmen gerekiyor. Sonunda kazanacaksın merak etme :)

Çok yakında!

Çok yakında!

Kırmızı ya da siyah renginde bir araba alacağını hissediyorum. Hem de çok çok yakın bir zamanda. Artık sen de metrobüs işkencesinden kurtulmak için can atıyorsun. Çok yakın bir zamanda paran denkleşecek ve o çok istediğin arabaya sahip olacaksın. Çok lüks bir araba olmayacak bu ama bunun da bir önemi yok zaten :)

Henüz değil!

Henüz değil!

Şu sıralar böyle bir ihtimal görmüyorum. Maddi anlamda biraz sıkıntıların olduğunu hissediyorum. Bu problemlerini çözer çözmez bu araba hayaline kavuşacaksın ama şu an önceliğin araba olmamalı. Birazcık sabret sonunda gerçekleşecek bu hayalin merak etme.

Evet!

Evet!

Bir anda eline müthiş bir para geçecek ve o hayalini kurduğun lüks arabaya sahip olacaksın. Zamanı çok net değil ama 2 sene içinde bu hayalinin gerçek olacağını söyleyebilirim. Şimdiden hayırlı olsun :)

Evet!

Evet!

Üstlerin senin ne kadar iyi ve yetenekli bir çalışan olduğunun farkında. Terfi mevzusuyla alakalı da sürekli seni konuşuyorlar. Çünkü bunu en çok hak eden çalışanlardan birisin. Çok yakın bir zamanda bu güzel haberi alacaksın :)

Henüz değil!

Henüz değil!

Sen çok çalışkan ve ideal bir çalışansın. Fakat ufak tefek pürüzler var. Bunlardan biri de fazla iyi niyetli olman ve iş dünyasında bunun bir dezavantaj olması. Senin terfi olmanı düşünen üstlerin aynı zamanda çelişkide. Çünkü fazla iyi niyetin altında çalışan insanlar tarafından suistimal edilebilir. Bu durum da çelişkiye sokuyor üstlerini. Biraz zaman ver, her şey istediğin gibi ilerleyecek merak etme :)

Sabret!

Sabret!

Terfi alacağını çok yoğun bir şekilde hissediyorum. Hatta yalnızca terfi değil kariyerin de çok başarılı devam edecek. Yalnızca biraz zaman problemi var. Yani bu söylediklerim şu sıralar için geçerli değil. İş dünyasında biraz daha piştikten sonra çok iyi yerlere geleceksin.

Evet!

Evet!

İşte o deli gibi beklediğin mesaj doğum gününde gelecek. Hem de bu sade bir kutlama mesajı olmayacak duygu yüklü bir mesaj olacak :) Güzel bir ilan-ı aşka hazır mısın?

Evet!

Evet!

Saat 12'yi geçer geçmez gelecek hem de bu mesaj sana. Daha önce hiç bu kadar net konuşmazdım ama seninki zaten kendini zor tutuyor. Telefonun başında bu mesajı atmak için bekleyecek ve sen de mükemmel bir doğum günü geçireceksin.

Yalnızca mesaj değil!

Yalnızca mesaj değil!

Sadece mesajla kalmayacak bir de yanına gelecek. Bu günü seninle geçirebilmek ve seni mutlu edebilmek için elinden gelen her şeyi yapacak. Kısacası rüya gibi bir doğum günü geçireceksin, bu sene çok şanslısın :)

Maalesef!

Maalesef!

Beklediğin mesaj bu sene gelmeyecek. Belki doğum günün değil ama daha sonrasında gelme ihtimali çok yüksek bu mesajın. Karşındaki kişinin kafasının çok karışık olduğunu hissediyorum. Bu yüzden doğum gününde bu mesajın geleceğini pek sanmıyorum...

Evet!

Evet!

Sen bu işin ustasısın. Seninle beraber o her insanın tadı damağında kalıyor diyebilirim😎 Eski partnerlerinin seni unutamamasının en büyük sebeplerinden biri de bu. Renkli bir cinsel hayatın var ve konu seks olunca epey yetenekli olduğunu eski partnerlerinin aurasından hissedebiliyorum.

Evet!

Evet!

Bu konudaki yeteneklerin dillere destan. Böyle şeyleri genelde insanlar birbirine anlatmaz ama seninle o kadar heyecanlı ve tutkulu bir seks geçmişleri oluyor ki, anlatmadan duramıyorlar bunu başkalarına. Ne diyelim tebrikler...

İlk tanıdığını seç!

İlk tanıdığını seç!

Hayatına ilk gireni seçmelisin. Onun karakterinin çok iyi olduğunu hissediyorum. Sana karşı tavırları hep çok düzgün ve anlayışlı. Yalnız sen henüz ona çok bağlanamamışsın sanırım fazla iyi biri olması seni korkutmuş. Yani gerçek gibi gelmiyor sana ama yanlış düşünüyorsun. Bu kişiyle beraber çok mutlu olacağını söyleyebilirim ikincinin kafanı karıştırmasına izin verme!

Sonuncuyu seç!

Sonuncuyu seç!

Senin kalbin hayatına son giren kişi de. Zaten ilk tanıdığına bir şeyler hissetsen hayatına bu kişiyi almazdın. Belli ki ilkine karşı içinde arkadaşça hislerden başka bir şey yok. Yalnızca onu üzmemek için bu kararsızlığı yaşıyorsun ama böyle düşünmene gerek yok. Artık ona gerçeği söyle ve sonuncuyla mutlu bir beraberliğe başla :)

Hiçbiri!

Hiçbiri!

İkilemde kalmışsın ama ikisi de senin için doğru insan değil. Kendini seçim yapmak zorundaymış gibi hissetme. Zaten birini sevseydin ona giderdin belli ki ikisini de sevememişsin. Daha fazla kendini yormadan ikisini de uzaklaştırmalısın hayatından.

Hayır!

Hayır!

Merak etme hiçbir ilişkinde böyle bir şey yaşamadın. Yaşadıysan da zaten bundan haberin var. Fakat senden gizli böyle bir durum olmadı. Sen zaten çok akıllı birisin bunu fark edemeyecek biri değilsin.

Şüphelisin!

Şüphelisin!

Belli ki içine bir şüphe düşmüş. Başına böyle bir şey gelmiş olabileceğini düşünüyorsun ama kendine bunu dert etme. Bunu sürekli düşünerek yalnızca kendine zarar verirsin. İçini de rahatlatalım, hayır şu anda aldatılmıyorsun. Fakat geçmiş ilişkilerinde aldatıldığını öğrenmişsin.

Tek çocuk!

Tek çocuk!

Çocuğun da tıpkı senin gibi tek çocuk olarak büyüyecek. Sen de tek çocuk olarak büyümüşsün ve bu durumdan da çok memnunsun. Aynısını çocuğunun da yaşamasını istiyorsun. Eşinin de bu şekilde düşüneceği hissediyorum.

Bir!

Bir!

Sen çok kalabalık bir ailede büyümüşsün ve kendi başına kalacak vaktin hiç olmamış. Bu yüzden de çocuğuna bu durumu yaşatmak istemiyorsun. Kalabalık aile güzel evet ama insanın kafa dinlemeye de ihtiyacı var diye düşünüyorsun. Bu sebeple tek çocuk sahibi olacaksın tıpkı istediğin gibi.

İki!

İki!

Biri erkek biri kız iki çocuğun olacak. En büyüğünün kız olacağını hissediyorum. Güzel bir çekirdek aileye sahip olacaksın.

İkiz!

İkiz!

Senin tatlı mı tatlı ikizlerin olacak. Cinsiyet olarak net bir şey söyleyemesek de çok şeker olacakları kesin :)

Üç!

Üç!

İki erkek bir de kız çocuğun olacağını hissediyorum. Sen zaten kalabalık aileleri seviyorsun ve kendine de kalabalık bir aile kuracaksın.

Tabii ki!

Tabii ki!

Sen istedikten sonra yapamayacağın şey yok. Zayıflayabilmeyi de çok istediğini biliyorum. Yemene içmene zaten çok dikkat ediyorsun sporunu da güzelce yapıyorsun. İstediğin kiloya ulaşacaksın merak etme.

Evet!

Evet!

Hiiç merak etme ne kadar zor da gelse sana kafana koydun bir kere. İstediğin o fiziğe ve kiloya ulaşacaksın. İnsanların nasıl zayıfladın sorularıyla boğuşmaya hazır ol.

Sabret!

Sabret!

Tabii ki bu amacına ulaşacaksın. Yalnızca biraz daha iradeli olmalısın. Biliyorum bu çok kolay değil ama sen istediğin zaman yapamayacağın şey yok. Bunu hedeflediysen elbette başaracaksın.

Melis/Mert

Melis/Mert
Melis/Mert

Hislerimize göre senin evleneceğin kişinin adı Melis/Mert

Ebru/Ahmet

Ebru/Ahmet
Ebru/Ahmet

Hislerimize göre senin evleneceğin kişinin adı Ebru/Ahmet

Merve/Burak

Merve/Burak
Merve/Burak

Hislerimize göre senin evleneceğin kişinin adı Merve/Burak

İpek/Emre

İpek/Emre
İpek/Emre

Hislerimize göre senin evleneceğin kişinin adı İpek/Emre

Evet!

Evet!

İşinde çok başarılı bir insansın zaten yolun çok açık görünüyor. Tabii ki bu başarının da sana maddi olarak katkıları olacak. Çok yakın bir zamanda daha da iyi yerlere geleceksin merak etme ve istediğin maddi kazancı elde edeceksin.

Sabret!

Sabret!

Maddi durumunun daha da iyi olması için önünde biraz zaman var. Kendini geliştirmen ve şansın senden yana dönmesiyle beraber çook iyi bir kazanç elde edeceksin. Önün çok açık, genel olarak şanslı da birisin yalnızca biraz sabret.

Evet!

Evet!

Merak etme çalışmanın karşılığını alacaksın hatta çok çalışamadıklarında da şansın yaver gidecek. Bütünlemelerinin hepsini vereceksin belki 1 tanecik nazar boncuğu olabilir arada :)

Hepsini değil!

Hepsini değil!

1-2 tanesinden kalacağını hissediyorum. Kaldım diye de üzülme bir dahaki sene dersleri tekrar aldığında çok daha yüksek bir harf notuyla vereceksin derslerini.

%50

%50

Hemen canını sıkma, kalan %50 kısmında minnoşluğunu temsil ediyor. Sen çok şeker birisin bunun yanında bir de çekiciliğin var ki sorma... İkisini birden kendinden barındırabiliyorsun müthiş bir şey bu.

%80

%80

Seni yüzde olarak değerlendirdiğimizde %80 oranında çekici olduğunu hissediyorum. Kalan %20 ise senin naif ve çocuksu yanına ait.

%100

%100

Her girdiğin ortamda çok dikkat çekiyorsun. Çok ayrı bir havan ve tavrın var. İnsanlar senden gözlerini alamıyor. E haklılar da bu kadar mükemmel birinden gözlerini ayırmak kolay değil.

Hem de nasıl!

Hem de nasıl!

Seni nasıl kıskandıklarını bir bilsen nazar değecek korkusundan dışarı çıkamazsın. Huyun, suyun, tavrın hep çok beğeni topluyor. Bu da insanların seni kıskanmasına sebep oluyor. Maşallah şu konuda eksiğin var diyebileceğim tek bir özelliğin bile yok.

Evet!

Evet!

Bu görünüme, bu zekaya kıskanılmaman mümkün mü? Kim olsa kıskanır seni. Sen bunun pek farkında değilsin ama etrafındaki insanlar senin gibi olabilmek için deli gibi çabalıyorlar. Taklitler aslını yaşatıyor tabi :)

Tekne Düğünü!

Tekne Düğünü!

Sen denize aşık bir insansın. Onun ferahlatıcı bir havası olduğunu düşünüyorsun. En mutlu gününde de tekneyi tercih edeceksin. Biraz zor gibi gözükse de en eğlenceli düğünler teknelerde oluyor.

Kır düğünü!

Kır düğünü!

Yeşilin aşığı bir insana da böyle bir düğün yakışırdı. Şimdi fikrin farklı bile olsa o gün geldiğinde kır düğünü yapmaya karar vereceğinden eminim :)

Kumsal düğünü!

Kumsal düğünü!

Denizin müthiş aurası ve senin en güzel günün. Sıcak kumların üstünde akşam serinliğinde müthiş bir düğün olacak seninki. Şimdiden mutluluklar :)

Otel düğünü!

Otel düğünü!

Sen lüksü seven birisin. Otelde krallara yakışır bir düğün de senin ruhundaki bu detayı yansıtacak. Herkes dekoruna, mekana, kıyafetine hayran kalacak.

Siyah!

Siyah!
Siyah!

Beyaz!

Beyaz!
Beyaz!

Mavi!

Mavi!
Mavi!

Yeşil!

Yeşil!
Yeşil!

Hayır!

Hayır!

Canını hiç sıkma tatlım, aklında senden başka kimse yok onun. Şu sıralar aranız bozuk gibi bu yüzden sen de kuruntu yapmaya başlamışsın. Eskilerden kimse yok onun aklında. Çünkü aklı da kalbi de sana ait...

Tabii ki hayır!

Tabii ki hayır!

Sana bu kadar aşık bir partnerin varken bu soruyu hiç duymamış olalım. Ona haksızlık ediyorsun böyle düşünerek. O yalnızca sana aşık ve seni düşünüyor. Kendini böyle yanlış düşüncelere sokarak üzme :)

Evet!

Evet!

Hem de çok çok kısa bir süre içinde olacak bu. Hatta sana küçük bir sır verelim şu sıralar senden habersiz yüzük bakma telaşında kendisi. Güzel bir evlilik teklifi planlıyor. Emin ol o senden daha heyecanlı :)

Şimdi değil!

Şimdi değil!

Evet ilişkinizin geleceğinde evlilik var. Fakat bunun için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Şu anda ikiniz için de erken. Önce işinizi oturtup daha sorna sağlam bir gelecek planıyla gerçekleştirmeyi düşünüyor partnerin evlilik olayını. Neyse canım zaten önemli olan sonuç değil mi?

Sabret!

Sabret!

İlişki sürecinizde problem olduğunu hissediyorum şu anda. Bu yüzden de evlilik planı pek yok gibi. Tartışmalarınızdan bu tarz şeyleri konuşmaya vaktiniz kalmıyor ki. Bu sıkıntılı süreci atlattıktan sonra çok sağlam adımlarla evliliğe gideceğinizi söyleyebilirim.

Zekanı!

Zekanı!

Tabii ki zekanı konuşuyorlar. Her problem çözümündeki pratikliğin ve konuşmalarındaki buram buram IQ kokusu insanların çok kıskandığı bir şey. O yüzden senin arkandan genelde ne kadar zeki olduğuna dair konuşmalar yapılıyor. Bu da sana ayrı bir hava katıyor tabii bunu da unutma.

Dobralığın!

Dobralığın!

Hiç kimseden çekinmeden doğru neyse onu söylüyorsun her zaman. Kimsenin arkasından konuşmuyorsun, bir problem olduğunda kişinin yüzüne söylüyorsun sıkıntını. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. İşte o yüzden arkandan bu özelliğini epey konuşuyorlar. Kıskançlık diyebiliriz...

Başarın!

Başarın!

Hem iş hem okul hayatında yarattığın müthiş bir başarı var. Başarıyı da herkes kıskanır. Kıskanılınca da arkadan konuşmalar başlar tabii. Bırak onlar konuşsun sen şov yapmaya devam et.

Çekiciliğin!

Çekiciliğin!

Ah ah herkesin sahip olmak istediği şeye sahipsin. Ne kadar da şanslısın. Öyle bir auran var ki gel de konuşma. Bu sefer arkandan konuşulmasına hak verdik.

Doktor!

Doktor!

İnsanlara yardım etmeyi onları mutlu etmeyi o kadar çok seviyorsun ki. Senin bu özelliklerinle doktor olman yadırganmazdı. Kesinlikle sana çok yakışacak bir meslek. Adeta bunun için yaratılmışsın. Merhamet duygunu ve vicdanını hiç kaybetme :)

Öğretmen!

Öğretmen!

Sen kesinlikle öğretmenlik mesleği için yaratılmışsın. Çocuklara karşı olan bu ilgin, sürekli insanların senden bir şeyle öğrenmek istemeleriyle özdeşleşen bir meslek.

Avukat!

Avukat!

Her zaman adaletten yana olan tavrın ve haksızlığa asla tahammül edemeyişinle sen kesinlikle avukat olmak için yaratılmışsın diyebilirim. Bu yönünü epey takdir ettik doğrusu.

Polis!

Polis!

Çevrendeki insanlara karşı olan korumacı tavrın ve cesaretinle kesinlikle polis olmak için yaratıldığını söylebilirim.

Serenay Sarıkaya/Kerem Bürsin

Serenay Sarıkaya/Kerem Bürsin
Serenay Sarıkaya/Kerem Bürsin

Fazla söze gerek var mı? Dört dörtlük bir insana da bu ikili yakışırdı.

Büşra Develi/Barış Arduç

Büşra Develi/Barış Arduç
Büşra Develi/Barış Arduç

Sessiz ve cool görünümün altında aslında ateşli biri var bu da bizi bu ikiliye itti tabii.

Leyla Lydia Tuğutlu/Çağatay Ulusoy

Leyla Lydia Tuğutlu/Çağatay Ulusoy
Leyla Lydia Tuğutlu/Çağatay Ulusoy

Senin çok cool ve çekici bir hava var. Tam da bu sebeple bu ikili seni yanıtıyor diyebilirim.

Elçin Sangu/Kıvanç Tatlıtuğ

Elçin Sangu/Kıvanç Tatlıtuğ
Elçin Sangu/Kıvanç Tatlıtuğ

Sen kesinlikle Elçin Sangu/Kıvanç Tatlıtuğ olurdun. Sendeki bu hava anca onlarala denk geliyor valla. Maşallah :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1364
590
260
249
191
103
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Teod Dote

bu ve bu tarz içeriklerden şikayet eden arkadaşların ne istediğini çok merak ediyorum. buraya evrenin sırrını çözmek veya tarihin em dibini aydınlatmayamı ge... Devamını Gör

Melisa Şirin

siktir git onedio

Srf Jftc

Editör ..Şu içeriği üretirken hiçbir şeyi düşünmediysen , sitenin itibarını düşün ... boş vaktini değerlendirmeye çalışan bizleri düşün... bi daha böyle şeyl... Devamını Gör