Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında İsmin Neydi?

etiket Önceki Hayatında İsmin Neydi?

Yung Boş Ada
27.07.2015 - 18:57 Son Güncelleme: 27.07.2015 - 19:37

Önceki hayatımızdaki kişiliğimizin şu anki kişiliğimiz üzerinde hala izleri olduğunu biliyor muydun? İşte biz de bu izleri yakalayarak önceki hayatında senin isminin ne olduğunu söyleyeceğiz sana! Hadi! Hemen testi çöz ve ismin neymiş öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenmek istiyoruz!

2. Arkadaşların arasında hangi özelliğin ile tanınıyorsun?

3. Bunlardan hangisi uğruna çalışmak senin için daha anlamlı?

4. Senin için hayatta en önemli şey bunlardan hangisi peki?

5. Eğer yeni bir dil öğrenecek olsaydın bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu isimlerden hangisiyle karşılıklı bir çay içmek isterdin?

7. Çok sevdiğin birini korumak için ona yalan söyler misin?

8. Sen ne zaman yapabileceğinin en iyisini yaparsın?

9. Son olarak gözüne en hoş gelen deseni seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Amethyst Aragon" çıktı!

"Amethyst Aragon" çıktı!

Sen Orta Çağ'da yaşayan güçlü mü güçlü bir Derebeyi'nin güzeller güzeli karısıydın. Ama elbette bundan çok daha fazlasıydın. Asla sıradan, geleneklere göre yaşayan biri olmadın. Tam bir bağımsızlık tutkunuydun. Fırsatını buldukça şatondan kaçar ve ormana gider ok atardın. İçinde dur durak bilmeyen bir savaşçı, bir macera tutkunu vardı. Kimse bilmese bile sen gelmiş geçmiş en yetenekli okçuydun. Çoğu zaman maceracılığın yüzünden başın belaya girse de kendin olmaktan asla vazgeçmedin ve adını asla unutturmadın!

"Prenses Isabella Cordelia" çıktı!

"Prenses Isabella Cordelia" çıktı!

Sen İspanya'nın güzeller güzeli prensesi Isabella'ydın. Güzelliğin dillere destandı, bir gören bir daha unutamıyordu seni. Seninle evlenmek uğruna ne prensler harap oldu bir bilsen. Sarayının balkonunda kemanını çalar, kitabını okur ve en güzel hikayelerini yazardın. Ayrıca mükemmel bir liderdin; ülkeni en iyi şekilde yönetmek, herkesin ihtiyaçlarını giderebilmek için deliler gibi çalışırdın. Ama insanları sana hayran bırakan asıl özelliğin mütevaziliğindi. Asla kibirli davranmaz, kimseye yüksekten bakmazdın. Koskoca bir ülkenin prensesi olsan bile küçük dağları ben yarattım edan asla yoktu.

"Esmeralda Nadya Ruza" çıktı!

"Esmeralda Nadya Ruza" çıktı!

Sen Romanya'nın Çingene güzeli Esmeralda'ydın. En sevdiğin şey Romanya sokaklarında şarkılarını söyleyerek dans etmekti. Mükemmel bir sezgi gücün vardı, aynı zamanda çok gelişmiş olmasa da mistik güçlerin olduğu da söyleniyordu. Tam bir gezgindin ayrıca, sürekli yeni yerlere gitmek, yeni kültürler diller öğrenmek istiyordun. Bir gün yine bu gezilerinden birinde Fransız bir ressamla tanıştın ve onunla dillere destan bir aşk yaşadınız. Sürekli senin resimlerini çizdi. Kim bilir, belki bu resimler hala bir yerlerde birilerinin duvarlarını süslemeye devam ediyordur.

"Nefertari" çıktı!

"Nefertari" çıktı!

Sen Mısır Firavu'nun kızı Nefertari'ydin. Kuşkusuz dünyadaki en güzel kadındın. Ama senin son derece acımasız bir baban vardı. Sana bakanları bile anında idam ettiriyordu. Halkına zulüm etmekten vazgeçmiyordu. Sen ise bundan nefret ediyordun, hatta gizli gizli babanın kötülüklerine karşı savaşıyordun. Daima ezilenlerin, güçsüzlerin yanında oluyor, yardım edebileceğin herkese yardım ediyordun. Bu yüzden halk arasında sana 'Gariplerin Anası' deniyordu. Yani en az dışın kadar için de çok güzeldi. Ayrıca kedilere bayılıyordun, yapabilsen ülkedeki bütün kedileri sen beslerdin!

"Theofenas" çıktı!

"Theofenas" çıktı!

Sen Antik Yunan'da yaşayan felsefe ve geometriyle ilgilenen, son derece entelektüel bir insandın. Gün içinde evinin avlusunda oturup kitaplar okur, notlar alır, kendini geliştirirdin. Akşamları güzeller güzeli karın ve çocuklarınla tam bir aile saadeti yaşardın. En büyük hobin ise tragedya oyunlarını izlemekti. Felsefede çok başarılıydın, hatta öyle ki tek rakibin Aristo'ydu! Ayrıca tam bir hedonisttin; senin için bu hayattaki en önemli şey yaptığın işten haz almak, mutlu olmaktı. Zamanının en saygın insanlarından biriydin.

"Büyük Şef Demir Pençe" çıktı!

"Büyük Şef Demir Pençe" çıktı!

Sen en büyük Kızılderili kabilelerinden biri olan Çeroki kabilesinin şefi Büyük Şef Demir Pençe'ydin. Gelmiş geçmiş en büyük şeflerden biriydin. Bilgeliğinle ve zekanla tanınırdın. Senden daha bilgesi yoktu. Kabile şefi olmanın yanı sıra çok iyi bir savaşçı ve şifacıydın. Son derece etkileyici bir karakterdin ayrıca; akşamları kabileni ateşin etrafına toplar ve hikayelerini anlatırdın. Hikayelerinle onlara hem ilham verir hem de ne kadar güçlü bir kabile olduğunuzu hatırlatırdın. Hikayelerin senden sonra bile dilden dile anlatılmaya, nesiller boyu aktarılmaya devam etti.

"Augustus Maximus" çıktı!

"Augustus Maximus" çıktı!

Sen Roma İmparatorluğunun en büyük ticari rakiplerinden biri olan Kartaca'da doğmuş büyümüş bir gladyatördün. Yılmaz bir savaşçıydın, ordunun en güçlülerindendin. Fakat talihsiz bir şekilde tarihinizin en zorlu savaşlarından birinde esir düştün ve seni Roma'ya götürdüler. Oradan kaçmak için her yolu aradın, denedin, asla pes etmedin ve sonunda başardın. Yurduna geri döndün. Ülken ve özgürlüğün senin için her şeydi çünkü. Roma'da tutsak olup da kaçabilen ilk Kartacalı olarak tarihe geçtin ve efsanen nesillerce anlatıldı.

"Bleda" çıktı!

"Bleda" çıktı!

Sen tarihte ilk kez Türk adını kullanan Göktürkler'den savaşçı Bleda'ydın. Tanrınız veya diğer adıyla Tengriniz Gök Tanrı'ya sonsuz bir bağ ile bağlıydın. İnancın her şeyin üstesinden gelmene yardım ediyordu. Okçuluk yeteneğin sana Tanrı'ndan bir hediyeydi ve çok iyi bir savaşçıydın. Girdiğin her savaşı zaferle sonlandırır, asla yenilmezdin. Çinlilerin dizlerini titretir, onları ölümüne korkuturdun. Senin adını duydular mı hemen kaçmaya çalışırlardı. Ayrıca sen kardeşliğe çok önem verirdin. Kardeşlerin için gerekirse canını bile verirdin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1121
670
270
176
105
97
84
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

He amk babamda Thor'du zaten sdldksf

Ozan Kaya

Sen Orta Çağ'da yaşayan güçlü mü güçlü bir Derebeyi'nin güzeller güzeli karısıydın. Ama elbette bundan çok daha fazlasıydın. Asla sıradan, geleneklere göre y... Devamını Gör

missis Simpson

"Esmeralda Nadya Ruza" çıktı! Sen Romanya'nın Çingene güzeli Esmeralda'ydın. En sevdiğin şey Romanya sokaklarında şarkılarını söyleyerek dans etmekti. Mükem... Devamını Gör