Görüş Bildir
Haberler
Önceden Her Gün Partiliyordu! Alkolü Bırakmasıyla Hayatı Değişen Model

etiket Önceden Her Gün Partiliyordu! Alkolü Bırakmasıyla Hayatı Değişen Model

A. Ece
19.05.2018 - 10:39

Birçok kişinin günlük yaşamına yer etmiş olan alkolün aslında ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat hayatımızdan çıkması durumunda yaşanacak değişimlerden bir haberiz!

Alkolü hayatınızdan çıkarmanız durumunda yaşayabileceğiniz değişimi gözler önüne seren manken Jelly Devote'un hikayesini sizler için Unilad'dan çevirdik:

Kaynak: https://www.unilad.co.uk/news/model-r...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Instagram'da 580 bin kişinin takip ettiği Sheffield'lı fitness modeli Jelly Devote, harika vücudunu alkol kullanımını azaltmasına ve dengeli beslenmeye borçlu olduğunu söylüyor.

Instagram'da 580 bin kişinin takip ettiği Sheffield'lı fitness modeli Jelly Devote, harika vücudunu alkol kullanımını azaltmasına ve dengeli beslenmeye borçlu olduğunu söylüyor.

Bir Instagram gönderisinde 20 yaşındaki yaşayış şekliyle dengeli bir beslenme ve egzersiz planına odaklandıktan sonraki yaşamını karşılaştırdı.

Beslenmesinin bir parçası olarak, eskiden neredeyse haftada üç güne varan, aşırı içki içeren yaşamını geride bıraktı.

DamilyMail.com 'a göre, Devote çekici olmadığını düşündüğü bir fotoğrafını bulduktan sonra bir değişime gitmeye karar vermiş. 

Böylece gazlı içecekler, işlenmiş yiyecekler ve alkol içeren normal tüketimini sebze ve yüksek protein içeren yemeklerle değiştirmiş. Sadece 3 ayın ardından neredeyse 20 kilo kaybetmiş.

Instagram gönderilerilerinden birinde ise şöyle yazıyor: "Hiç daha iyi hissetmemiştim, dengedeyim, doughnut yedikten sonra salata yiyorum... Sık sık alkol almıyorum, suyumu içiyorum ve en önemlisi kendimden nefret ederken, kendimi sever oldum. İnsanlar bana sürekli kaç kilo verdiğimi soruyorlar ve dürüst olmak gerekirse en fazla kaç kiloydum bilmiyorum (fotoğraftaki değil) çünkü kendimden o kadar nefret ediyordum ki tartılmıyordum (muhtemelen 75 kg falandım) ve artık kendimi tartmıyorum. (En hafif 45 kiloydum, SAĞLIKLI BİR KAFA DEĞİLDİ.)

Değişiminden dolayı vücuduna karşı daha özgüvenli hissettiğini söyleyen Devote, Instagram gönderilerinde daha çok başarısızlıklarına ve fiziksel kusurlarına odaklanıyor ve bu yüzden de bayağı takipçi topladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başka bir gönderisinde ise şöyle yazdı: "Asla ama asla sağlıklı bir gelecek için adım atmak için geç değildir! Kaç yaşında olduğunuzun ya da hayattaki pozisyonunuzun bir önemi yok, yapın gitsin! Kendiniz için yapın ve size söz veriyorum asla arkanıza bakmayacak ve kendinizin daha sağlıklı halini seçtiğiniz için pişman olmayacaksınız!

Kilo vererek, alarak, her haftasonu partilemeyi bırakarak ya da egzersizi fazla düşünerek ve fazla yaparak sağlıklı olabilirsiniz! Adını siz koyun, tek bir amacınız olmalı, içinizin sağlıklı olması! Bu dışarıya da yansıyacaktır ve ben her zamankinden daha fazla parladığımı hissediyorum. Bunu kendim için yaptım ve asla arkaya bakmadım!"

Bu yolculuğa başladığında Devote neredeyse sürekli spor salonundaymış ve beslenmesine dikkat ediyormuş.

Şimdiyse eşiyle seyahat ettiği dengeli hayatına odaklanmış durumda. Arada bir içki içtiği ya da tatlı yediği de oluyor.

Darısı hepimizin başına!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
98
23
19
15
13
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

March/April olan fotoğrafta iki fotoğrafın da aynı olduğunu, sadece özellikle sisirdigi karnını içine çekip ufak pozisyon değişiklikleri yaptığını anlamayan ... Devamını Gör

Ayse Naz

kilo verdikten sonra botoks ile kaşları kaldırtmış, silikon ile kilo verme sonucu sarkan ve küçülen göğüsleri toplatmış ve dudaklarını şişirtmiş.. bu fotlard... Devamını Gör

Duygusal Panda

Bütün resimlerinde neden hep donunu vicdanına kadar çekmiş :/