Görüş Bildir
Haberler
Oldukça Küçük Olmasına Rağmen İşlevselliğiyle Göz Dolduran 7 Araç!

Oldukça Küçük Olmasına Rağmen İşlevselliğiyle Göz Dolduran 7 Araç!

Ma Belle
04.09.2022 - 18:32

Teknoloji devleri, hem kendi ürünleri için hem de başka cihazlar için hayat kurtaran araçlar üretmeye hızla devam ediyor. Biz de bu içeriğimizde hem pratik hem de işlevselliği yüksek olan araçları sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Apple AirPods Pro

1. Apple AirPods Pro

Her biri sadece 5.4 gram olan AirPods Pro, kablosuz kulaklık alanında yeni bir çığır açtı. Başarılı ses performansını aktif gürültü engelleme özelliği ile birleştirerek ayaklarımızı yerden kesmeyi başardı. Dış sesleri olabildiğinde keserek bize müzik dinleme ve telefon görüşmelerinde eşsiz bir deneyim sunuyor. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Apple AirTag

2. Apple AirTag

Başarılı bir GPS aracı olan AirTag, 'Kaybetme alışkanlığınız kayboluyor.' sloganı ile tanıtıldı ve büyük ses getirmeyi başardı. Bluetooth ile telefonunuza bağlayıp takip etmek istediğiniz şeyi 'Bul' uygulaması ile takip edebiliyorsunuz. Bu araç, eşyaları kaybetmeyi ya da nerede olduklarını unutmayı tarihe karıştıracak. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Apple Magic Mouse 2

3. Apple Magic Mouse 2

Kablosuz ve şarj edilebilir olan Magic Mouse, ergonomik yapısı ve çoklu dokunmatik yüzeyi ile rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. 2 dakikalık şarj süresi ile bize tam 9 saatlik bir kullanım sunuyor. 2 saatlik şarj ile yaklaşık 1 ay kullanabiliyoruz. Apple ekosistemini bilen bilir, cihazları eşleştirmek oldukça basittir. Kutudan çıkardığınız an Mac bilgisayarlarınızla eşleştirebilirsiniz. Klasikleşmiş sağ tık-sol tık sisteminden farklı olan bu kablosuz mouse, kullanıcılara alışılagelmişten farklı bir deneyim sunuyor. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Apple USB-C Dijital AV Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü

4. Apple USB-C Dijital AV Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü

USB-C Dijital AV Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü ile, USB-C özellikli Mac veya iPad’inizi bir HDMI ekrana, standart bir USB aygıtına ve USB-C şarj kablosuna aynı anda bağlayabilirsiniz.

Bu adaptör Mac veya iPad ekranınızı HDMI özellikli TV veya ekranınıza yansıtmanıza olanak verir.

Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

5. Apple Pencil 2

5. Apple Pencil 2

'Önce hayal edin, sonra not edin.'  diyen Apple, çizim yapmak, not almak ve belgeleri işaretlemek için bize harika bir cihaz üretti. Gecikme süresi ile bizi kendisine hayran bırakıyor ve eğim ile kuvvet duyarlılığı, rakiplerine göre keyifli bir kullanma deneyimi sunuyor. Hoş, henüz bir rakip tanıyamadık ama olsun. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Baseus Tek Parça Ekran Temizleme Seti

6. Baseus Tek Parça Ekran Temizleme Seti

Bilgisayar ve mobil cihazları için kullanılabilir olan bu ekran temizleme seti, ekrandaki yağ ve lekeleri kolayca temizlememizi sağlıyor. Yanında verilen mikrofiber bez ile cihazlarımız her zaman pırıl pırıl! Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

7. JBL GO 3

7. JBL GO 3

Cesur, renkli ve zengin bir ses deneyimi sunan JBL GO3, tüm yolculuklarınızda size bir yol arkadaşı olacak. Taşınabilirliği, sahip olduğu JBL Pro Sound ses kalitesi ile müzik dinlemeye başladığınız an tüm gözler sizin üzerinizde olacak. Suya ve toza dayanıklı gövdesi onu da da çekici kılıyor. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
6
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Haber başlığı erotik olmuş biraz.

Ferdi Çelik

Kim dedi bunu abi

.

jlb fiyatına Grundig aldım, 30 saat şarjı gidiyor .

.

lan biliyoruz abi, o kdr da mal mı zannettin hızlı yazım hatasi