Görüş Bildir
Haberler
Olcay Şahan, Türkiye'nin Thomas Müller'i

Olcay Şahan, Türkiye'nin Thomas Müller'i

Batuhan
23.10.2014 - 14:19

Nuri Şahin, İstanbul'dan ayrılmadan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ı iyi analiz ettik. Uzaktan takip ettiğim için en fazla iki maç izliyorum. Yararını ve zararını söyleyemem ama kaliteli yabancılar çok önemli. Türk oyuncuların kalitesini arttırabilecekse Alex gibi Hagi gibi isimler... Hagi zamanında yetişti oyuncular, Alex geldiği zaman da böyle oldu.

Almanya'da Dortmund'la şampiyon oldum. İstesem kalabilirdim 10 sene çok rahat orada kalırdım. Ben kendimi insan, oyuncu, menajerlik tecrübes için yurtdışına çıkmak istedim. Salih'in Roma'ya gitmesi çok güzel bir olay seivndim onun adına, o Roma'da çok büyük işler yapacak ve milli takımda iyi yerlere gelecek. 3-4 sene bile oynasa gençlerimiz o büyük liglerde inanılmaz tecrübeler kazanırlar.

2016 Avrupa Şampiyonasına katılma şansımız!

Şansımız var çok büyük olmasada var. Ama artık konuşma değil icraata bakan bir iş, her turnuva ve elemeden önce katılacağız diyorum ama bir şekilde katılamıyoruz. O yüzden artık icraat zamanı, puan ve puanlar toplaya toplaya bir yerlere gelmek gerekiyor.

'Fatih hocayla konuştuk'

Sakatlık döneminde çok görüştük ama sadece kişisel değil. Milli Takım'da kim iyi oynuyor, iyi oynasak puan kazanırız, ben dahil hepimizin daha iyi olması ve takım olarak oynaması gerekiyor. 11 kişi farklı şeyi yapacağına 11 kişi aynı hatayı yapmalı böyle olursa bir yerlere gelebiliriz.

'Bundesliga'ya iyi başlayamadık'

İyi başlamadığımız bir gerçek. Puanımız 7, 8 maçta Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız puan ligde aldığımızdan daha fazla. Ligde Bayern Münih'i zorlamak, Avrupa'da gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek ve Almanya Kupası'nı kazanmak.

Süper Lig'de şampiyonluk favorisi kim!

Beşiktaş puan olarak iyi durumda, Olcay Şahan sevdiğim bir kardeşim onunda katkısıyla, haftada 3-4 kez konuşuyorum seviyor konuşmayı, Olcay Şahan, Türkiye'nin Thomas Müller'i. Yoktan gol yaratıyor. Galatasaray derbiyi aldı, Fenerbahçe'nin kalitesi tartışılmaz. Lig ne kadar kaliteli olursa bu milli takıma yansıyacaktır.

Avrupa'nın en büyük sekiz takımından birisinde oynuyorum. Şampiyonlar Ligi'ni her sene kazanabilecek bir ekipte oynuyorum. Dortmund beni yeteneğim olduğu için transfer etti. Alt yapıda beni insan olarak eğitip, geliştirdiler.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/almany...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0