Görüş Bildir
Haberler
Okullarda Ara Tatil Ne Zaman Yapılacak? 2022 MEB Takvimine Göre Okullar Ne Zaman Kapanacak?

Okullarda Ara Tatil Ne Zaman Yapılacak? 2022 MEB Takvimine Göre Okullar Ne Zaman Kapanacak?

Ömer ÖNDER
05.03.2022 - 13:25

Mart ayına gelinmesi ile beraber öğrenciler ara tatilin ne zaman yapılacağını merak etmeye başladı. 7 Şubat’ta başlayan 2. dönem ile beraber bahar döneminde yapılacak olan ara tatil öğrenciler kadar velilerinde gündeminde. 2. dönem son bulmadan önce yapılacak olan ara tatil ile milyonlarca ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi dönem içerisinde dinlenebilecek. MEB yayınladığı takvimde dönemlerin ne zaman başlayıp biteceği gibi bilgilere ek olarak ara tatillerin hangi tarihler arasında yapılacağını da duyurmuştu. Peki MEB 2022 ara tatili ne zaman? 2022 okullar ne zaman kapanacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlar öğrenci 7 Şubat günü ilk zilin çalması ile birlikte ders başı yaptı. Dönem içerisinde yapılan ara tatil uygulaması sayesinde 9 günlük tatil yapan öğrencilerin dönemi daha rahat geçirmeleri sağlanıyor. Hafta sonu ile birleştirildiğinde 9 gün tatil ile dinlenen öğrencilerin dönem içerisindeki performansları yükseliyor. Peki ara tatil ne zaman yapılacak?

2022 Ara Tatili Ne Zaman?

2022 Ara Tatili Ne Zaman?

2. dönem ara tatili MEB’in yayınlamış olduğu takvimde açıklandı. Takvime göre 2. Dönemin ara tatilin 11 Nisan ve 15 Nisan tarihleri arasında okula gitmeyecek. Ara tatil hafta sonları ile birleştirildiği zaman öğrenciler 9 gün tatil yapabilecek.

2022 Okullar Ne Zaman Kapanacak?

2022 Okullar Ne Zaman Kapanacak?

MEB’in yayınladığı takvime göre 7 Şubat’ta başlayan 2. dönem 17 Haziran Cuma günü son bulacak. 17 Haziran’da okulların kapanmasının ardından öğrenciler 2,5 aylık yaz tatiline girecek.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın