Görüş Bildir
Haberler
Milli Eğitim'den Okullara Yılbaşı Etkinliği Yasağı

Milli Eğitim'den Okullara Yılbaşı Etkinliği Yasağı

Onedio Medya
30.12.2014 - 12:10 Son Güncelleme: 30.12.2014 - 16:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullardaki yılbaşı etkinliklerini yasakladı. Eğitim Sen Şube yöneticisi Uluocak karara tepki gösterdi.

İstanbul Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yılbaşı etkinliklerini yasakladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, okullara gönderdiği yazıda ‘derslerin engellenmemesi’ gerekçesiyle yılbaşı etkinlikleri adı altında yapılacak tüm organizasyonların yapılmasını istedi. Bakırköy’de bulunan tüm özel, resmi okul ve kurum müdürlüklerine gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi: “Yıl sonu itibari ile dersleri engelleyecek her türlü eğlence, çekiliş, şans oyunu ve öğrencileri olumsuz davranışlara sevk edebilecek tüm organizasyonların yapılmaması hususunda gereğini rica ederim.”

'DİN REFERANS ALINIYOR'

Birgün gazetesinden Sebay Mansuroğlu'nun haberine göre, kararı eleştiren Eğitim Sen İstanbul 1 No’lu Şube Yöneticisi Barış Uluocak 'Günlerdir özellikle hükümete yakın yayın organlarının eliyle yürütülen muhafazakar bir kampanyanın okullara sirayet etmiş haliyle karşı karşıyayız” diye konuştu.

Uluocak, konuşmasını şu sözlerle bitirdi: “Öğrencilerin yeni yılı umutla, dayanışmayla ve eğlenerek karşılamalarının ne gibi bir sakıncası olabilir? Bu vesileyle umutlu aydınlık bir yıl dileğiyle herkesin yılbaşını kutlarım” diye konuştu.

Kaynak: Birgün

Kaynak: http://birgun.net/news/view/okullara-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
1
0
0
0
0