Görüş Bildir
Haberler
Okullar Ne Zaman Açılacak? Yeni Dönemde Yüz Yüze Eğitim Olacak Mı?

Okullar Ne Zaman Açılacak? Yeni Dönemde Yüz Yüze Eğitim Olacak Mı?

Türkiye’de 2 Temmuz itibariyle okullar kapandı ve yaz tatili başladı. Pandemi sebebiyle bu yıl uzun bir dönem yüz yüze eğitim yapılamamıştı. Son günlerde atan aşılama oranıyla birlikte koronavirüs yasakları da kaldırıldı. Yaz tatilinin tadını çıkaran öğrenciler, okullar 2021-2022 döneminde ne zaman açılacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir programda okulların açılışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte okulların açılacağı tarih…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir yayında yeni dönemde okulların açılacağı tarih olarak 6 Eylül’ü işaret etti.

Bakan Selçuk şunları söyledi;

Türkiye ve dünyadaki gidişe bakıyoruz. Kontrol artmaya başladı. Varyantlarla ilgili farklı çözüm senaryoları başladı. Türkiye’de de kontrol edilebilir düzeyde.

Tereddütsüz Eylül’de başlayacak gibi yönetiyoruz. 31 Ağustos’ta öğretmenlerin, 6 Eylül’den itibaren de öğrencilerin gelmesini bekliyoruz.

Öğretmenlerimizle her görüşmemde şunu söylüyorum, ne olur ilk ders matematik, fizik demeyin. Bunu şundan dolayı istiyorum. Benim arkadaşlarımla konuşurken şunu söylerim.

Sınıftaki çocukların gözünüze gözünüz değmeden, kalbine ılık ılık akmadan derse başlamayın. Önce hemhal olalım. Sohbet edelim. Konuşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın