Görüş Bildir
Haberler
Okul Müdüründen Veliye Darp! Müdür Hakkında İşlem Başlatıldı

Okul Müdüründen Veliye Darp! Müdür Hakkında İşlem Başlatıldı

Geçtiğimiz günlerde Bolu'da bir okul müdürünün veliyi darp ettiği iddia edildi. Bunun üzerine Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürü hakkında soruşturma yapılmak üzere işlem başlatıldığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Veliyi, yüzlerce öğrencinin gözü önünde yumrukladı'

'Veliyi, yüzlerce öğrencinin gözü önünde yumrukladı'

Bolu'da Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Açıkgöz’ün kıyafeti nedeniyle okula almadığı bir kız öğrencinin babasıyla tartıştığı ve kendisine küfür ettiğini öne sürdüğü veli Onur Bozkurt’u yüzlerce öğrencinin gözü önünde yumrukladığı iddia edildi.

Bozkurt, polis merkezine giderek okul müdürü hakkında şikayetçi olurken, Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü olay hakkında işlem başlattı.

Müdürlükten yapılan açıklamada, 19 Eylül’de yerel basında yer alan “Okul Müdüründen Veliye Dayak” konulu haberle ilgili açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, Kanuni Anadolu Lisesinde İstiklal Marşı töreninden sonra okul müdürünün kıyafetle ilgili öğrencilere uyarıda bulunduğu sırada dışarıdan okul bahçesine hakaret içerikli cümlelerle bir öğrenci velisinin girdiği aktarılarak, “Bu esnada okul müdürü, hakaret içerikli cümlelerin okul bahçesinde söylenilmeyeceği hususunda veliyi uyarmış, devamında veli tarafından okul müdürünün eli tutulmuş, bunun üzerine veli ile okul müdürü arasında arbede yaşanmıştır. Konu hakkında inceleme/soruşturma yapılmak üzere işlem başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

O ne saçma bir açıklama yahu? Müdür öğrencileri kıyafet konusunda uyarıyor. Sonra okul müdürü okul bahçesinin dışında hakaret içerikli cümle söylenemeyeceği ... Devamını Gör

Sadece Can

Hâlbuki çok şirin bakıyormuş

Fatma Akyüz

17 yıllık öğretmenim sın 10 yıldaki müdür kalitesizliğinden hepimiz bıktık. Ne konuşmasını biliyorlar ne davranmasını okulun bir sorununu çözdükleri de yok, ... Devamını Gör