Görüş Bildir
Haberler
Öksürüğe İyi Gelen Şeyler

Öksürüğe İyi Gelen Şeyler

Kahkahaha
20.05.2016 - 02:35

Öksürüğe İyi Gelen Şeyler

Öksürük bazen alerjik, bazen gıcık ve bazen de üşütme nedeniyle olabilir. Öksürük sezonu genellikle kış aylarında açılır, fakat bazen yaz aylarında da soğuk gıdalar tüketimi sebebiyle öksürük söz konusu olabiliyor. Ö ksürüğe iyi gelen şeyler çok sayıda olabilir. Biz de sizlere bunlardan bir kaçını söyleyeceğiz, fakat bunlar kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir.

4 yıldır bende olan bir öksürük muhabbeti var. Sonbahardan kışa geçerken mutlaka olurdu ve en az 1 ay devam ederdi. Geceleri öksürmekten uyuyamadığım bile oluyordu. Çok şükür şu aralar olmuyor. Sizin de öksürükle ilgili sorununuz var ise muhtemelen öksürük nasıl geçer, öksürüğe ne iyi gelir gibi soruları internette araştırıyorsunuzdur. Amacınız zaten öksürüğe iyi gelen şeyleri bulmak ve uygulamak, sonucu olarak da öksürüğünüzü geçirmek.

Farenjit durumu yok ise öksürüğe iyi gelen şeyler den size ilk olarak söyleyeceğimiz şey karabiber çayıdır. Başlarda da dediğim gibi bunlar kişiden kişiye göre değişebilir fakat öksürük konusunda en etkili yöntem benim için buydu. Bunlar dışında kekik-bal, limon-karabiber-tuz, ılık süt-bal gibi karışımları da deneyebilirsiniz.

  • Ananas suyu

  • Bal

  • Ceviz

  • Badem

  • Soğan lapası

  • Soğan şurubu

Öksürüğe iyi gelen şeyler olarak en etkili gıdaları ve karışımları listeledik. Eğer bu gıda veya karışım denemelerinden olumlu bir sonuç alamadıysanız mutlaka doktora başvurmanız gerekmektedir. Sonuçta sağlık bu, çok dikkat etmek gerekir. Bu yazıyı okuyorsanız eğer öksürük sorununuz vardır diye düşünüyorum, eğer öyleyse de geçmiş olsun diyeyim.

Kaynak: http://www.kahkahaha.com/oksuruge-iyi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın