Görüş Bildir
Haberler
Öğrendikten Sonra Ünlülere Olan Klasik Bakış Açınızı Değiştirecek Film Gibi 15 Gerçek

etiket Öğrendikten Sonra Ünlülere Olan Klasik Bakış Açınızı Değiştirecek Film Gibi 15 Gerçek

Ünlülerle ilgili bu ilginç bilgileri öğrenince hayret seviyeniz tavan yapacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Charlie Chaplin filmlerinde faşizme, savaşa, kapitalizme ve kitle imha silahlarına her zaman açıkça karşı çıktı. FBI tarafından iftiraya uğradı ve 1952'de ABD'ye girişi yasaklandı.

1972'deki Oscar Ödülleri'nde 'Onur Ödülü'ne layık görüldü, ödülü alıp almama konusunda tereddüt etse de sonunda almaya karar verdi. Ödülü kabul etmek için sahneye çıktığı zaman 12 dakika boyunca ayakta alkışlandı ve bu alkış, Oscar tarihinin en uzun süren alkışıydı.

2. Matthew McConaughey, 1999 yılında esrar bulundurmaktan tutuklandı. Polis onu bulduğunda o bongo eşliğinde çıplak bir şekilde dans ediyordu. Sonradan McConaughey'e katılan bir adam ise çılgınca onu alkışlıyordu.

3. 1.90 boyundaki Hugh Jackman, çizgi romanlarda 1.60 olarak tasvir edilen Wolverine'den 30 cm daha uzundu. X-Men çekimleri sırasında, yapımcılar Jackman'ın sıra dışı açılardan veya çoğunlukla belden yukarısı görünecek şekilde çekilmesini istediler.

Ayrıca diğer oyuncular, Jackman'la olan sahnelerinde aradaki boy farkının kapanması için platform topuk giymek zorunda kalıyordu.

4. Beethoven, sağır olduktan sonra beste yapabilmek için piyanosuna metal bir çubuk takmış ve o çubuğu ısırdığında piyanodan gelen titreşimlerin çene kemiğinden iç kulağına iletildiğini keşfetmişti.

'Kemik İletimi' adı verilen bu yöntem sayesinde Beethoven müziği mükemmel bir şekilde duyabiliyordu.

5. Eminem'in "Lose Yourself" şarkısı, "En İyi Orijinal Şarkı" dalında Oscar kazanan ilk rap şarkısıydı, ancak Eminem töreni bile izlemedi çünkü kazanma şansı olduğunu düşünmemişti.

Bunun yerine, kızı ile birlikte çizgi film izlerken uyuyakaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ünlü komedyen David Letterman, ortalama öğrenciler için bir burs oluşturdu ve her şeyin notlarla ilgili olmadığını, olağanüstü ve şaşırtıcı yeteneklerin bambaşka şekillerde ortaya çıkabileceğini söyledi.

7. Frankie Muniz, uzun süreli hafıza kaybından muzdarip ve "Malcolm in the Middle" dizisinde rol aldığını bile hatırlamıyor.

8. Keanu Reeves, kanser araştırması ve çocuk hastanelerini finanse etmek için özel bir vakıf kurdu.

2009 yılında Ladies Home Journal'a şunları söyledi: 'Bu işin ismimle anılmasını istemedim, sadece vakfın amacı neyse ve ne yapılması gerekiyorsa onun yapılmasına izin verdim.'

9. Channing Tatum, Ricky Martin'in She Bangs klibinde dansçı olarak yer aldı.

Eğer dikkat ederseniz, yüzündeki ilginç siyah dövmesi ile barın arkasında neşeli neşeli dans eden Tatum'u görebilirsiniz.

10. Morgan Freeman, oyunculuğa ilk kez 12 yaşındayken başladı. Üstelik bu kendi isteğiyle olan bir durum değil, bir tür cezaydı.

Çünkü Freeman, sınıf arkadaşlarından birini rahatsız etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Chris Evans, anksiyetesi yüzünden Kaptan Amerika rolünü ve on filmlik anlaşmayı defalarca reddetti. Çok fazla göz önünde olacağını bilmek onu geriyordu. Rolü kabul edeceği zaman da anksiyete için tedavi gördü.

12. Matilda filminin çekimleri sırasında, Matilda'ya hayat veren Mara Wilson'ın annesi kanserle mücadele ediyordu.

Filmde Matilda'nın ebeveynlerini canlandıran Danny DeVito ve Rhea Perlman, bu zorlu süreçte onları hiç yalnız bırakmadılar.

13. Brad Pitt, gençlik yıllarında bir fast food restoranında çalıştı. Burada tavuk kostümü giyip müşterilere broşür dağıtıyordu.

14. Russell Crowe, "Gladyatör" filmindeki rolüyle Oscar'ı kazanmadan birkaç ay önce, FBI, El Kaide'nin kendisini "kültürel istikrarsızlaştırma komplosu"nun bir parçası olarak kaçırmayı planladığı konusunda uyardı.

FBI, yaklaşık iki yıl boyunca Crowe'u kamuya karşı korudu ve ona bu konut hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyi reddetti.

15. Bruce Lee, çekimler sırasında öyle hızlı hareket ediyordu ki hareketlerinin görülebilmesi için sahnelerini yavaşlatmak zorunda kalıyorlardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
751
200
117
32
26
19
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DoksanDokuzKuruş

Chris Evans'ın rolü reddettiğini biliyordum ama anksiyetesini bilmiyordum vah yazık adama. Hatta bildiğime göre Robert Downey ikna etmişti role de.

aleyna

bruce lee uygulanan taktik jackie chan